Haberler

CHP Tunceli Gençlik Kollarına Tehdit İddiası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, gençlik kolları çalışanlarının mesaj yollu tehdit edildiğini ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, gençlik kolları çalışanlarının mesaj yollu tehdit edildiğini ileri sürdü.

CHP Tunceli İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, partilerinin gençlik kollarında çalışan bazı üyelerine telefon yollu tehdit mesajları yollandığını iddia etti. Tehdit mesajları alan iki gençlik kolları çalışanıyla birlikte açıklama yapan Zeytin, "Bu hafta içerisinde gençlik kolları çalışanlarına yabancı ülkelerden gelen birtakım tehdit mesajları oldu. Demokrasiye inanan bir parti olarak demokratik teammüller içerisinde hiç bir yapıya, siyasi oluşuma baskı yapmadan onların alanlarına herhangi bir sıkıntı yaratmadan siyaset yapan sosyal demokrat bir partiyiz. Bu kentte hoş olmayan cümlelerle gençlik kollarımızı tedirgin eden mesajlardan dolayı açıklama yapmak zorunda kaldık. Biz bu tehditlere pabuç bırakmayız" dedi.

Türkiye'de son zamanlarda üniversitelerde meydana gelen olaylara vurgu yapan Zeytin, "Kişiliği, siyasi düşüncesi, karakteri, eylemi ne olursa olsun biz her zaman yaşam hakkından yanayız. Bu tür olayların ülkede cereyan etmemesinden yanayız. Dersim'de herkesin huzur ve barış içinde siyaset yapmasından yanayız. Zaman zaman bize de bir takım tehditler geliyor. Örneğin bizim bir kadın çalışanımız ki bunun 8-12 yaşında çocukları var. Ona da kendinden korkmuyorsan çocuğundan da mı korkmuyorsun diyorlar. Bunları herhangi bir siyasi yapıya mal etmiyoruz. Bireysel de olabilir. Herkes kitlesini sağduyuya davet ederse bu tür olaylar bir daha cereyan etmez" diye konuştu.

Zeytin, konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (1)

CAN DERSİMLİ:

HDP YAPIYOR AKP''DE SAHİP ÇIKIYOR BU KADAR BASİT!! KENDİLERİ ALAMIYOR HİÇ OLMAZSA KARDEŞİM HDP ALSINDA BURDAN CHP GENEL BAŞKANINA ATIP TUTAYIMIN DERDİNDE HDP YİNE FERHAT TUNCU ADAY GÖSTEREREK SOKAKLARI YİNE PROVAKE EDEREK SEÇİM ALMAYA ÇALIŞACAK.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title