Haberler

CHP Tunceli Adaylarından Seçim Startı

Chp Tunceli 1'nci sıra milletvekili adayı Gürsel Erol ile 2'inci sıra adayı Polat Şaroğlu, seçim startını Pertek ve Hozat ilçelerinde yaptıkları çalışma ile verdi.

Chp Tunceli 1'nci sıra milletvekili adayı Gürsel Erol ile 2'inci sıra adayı Polat Şaroğlu, seçim startını Pertek ve Hozat ilçelerinde yaptıkları çalışma ile verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de milletvekili adayları Gürsel Erol ile Polat Şaroğlu, yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile önce Pertek, sonra da Hozat İlçesi'ne giderek burada halkla buluştu. İlk olarak Pertek İlçesi'ne gelen CHP milletvekili adayları Gürsel Erol ve Polat Şaroğlu, ilçede araçlarla tur attıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitaben birer kısa konuşma yaparak kendilerini tanıttı.

CHP Tunceli 2'inci sıra adayı işadamı Polat şaroğlu, "Bizler 1 Kasım seçimlerinde CHP'yi Tunceli'de birinci parti yapmak ve genel başkanımızın memleketinde 2 milletvekilliğini de kazanmak için yola çıktık ve bunu başaracığız. İş hayatımda gösterdiğim başarıyı artık siyasette, sizinle birlikte daha büyük başarılar çıkararak göstereceğiz" dedi

'KANI DURDURMAK İÇİN CHP İKTİDARI ŞART OLDU'

Daha sonra konuşan CHP Tunceli 1'inci sıra milletvekili adayı Gürsel Erol da, CHP'nin Tunceli'de artık 1'inci parti olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Şu günlerde bölgede kan akmaya devam ediyor. Bu kanı durdurmak için CHP'nin iktidarı artık şart oldu. Biz barışın, kardeşliğin partisiyiz. 1 Kasım seçimlerinde iktidarın en büyük adayı artık CHP'dir. CHP'nin iktidarında hiçbir annenin gözyaşı akmayacaktır, barış gelecektir, Türkiye'ye barışı biz getireceğiz. Genel başkanımızın memleketinde çok iddialıyız ve Cumhuriyet kenti olan, laikliğin, demokrasinin kenti ilimizde CHP, hem birinci parti olacak, hem de iki milletvekililğini kazanacaktır. Bunu 1 Kasım'da Türkiye'ye göstereceğiz." - Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Erol Tunceli Pertek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

erol:

Bundan sonra hdp bizi yonetecek. Kimseyi istemiyoruz..sehitlerimize verdigimiz sozu tutacagiz onlarin onunde saygiylan egiliyoruz ..baglilik sozu veriyoruz.

4
5
yanıtYanıtla
pir ali:

Kendi adına konuş erol.Dersimde hdp istemiyoruz.lolan,xıran,kureşan,baba mansur,alan,reşik,yusufhan boyları hdpyi istemiyor.

yanıt5
yanıt3
baba 62:

Hdp ye oy verenler Dersimdeki yaşlılardan helallik istemelidir.pkk yüzünden,acaba olaylar gene çıkacak mı,çatışma çıkarmı,yol kesilir mi diye huzursuzluk yaşıyor halk.Bırakın bu devlet düşmanı ,kaos seven yapılarıda okuyup biryerlere gelin genç kardeşlerim.

9
0
yanıtYanıtla
mamıke:

Dersimde terörist istemiyoruz.

4
2
yanıtYanıtla
erol:

Sen kimsin lan yusufan diye konusuyorsun ben yusufanliyim lo .kendine bak haddini bil.bu topraklari biz kendimiz yonrteceyiz.

0
4
yanıtYanıtla
erol:

Onlari oraya soymeyin savas var kemalin hic sese cikormu oy alma gelir. Kisiliksiz bir adama oy yok.. verenlerde satilmislar. Oylar hdpye. Bu halk artik uyandi

2
1
yanıtYanıtla
dersimcan:

erol sen hainsin. . pkk Tunceli yi perişan etti. . yollara mayın patlayıcı koydu, yolda geçen insanları öldürdü, adam kaçırdı. . Tunceli de öldürülen Ayten in ne günahı vardı. . ?. . sen Dersim düşmanısın. . pkk kendi dilini , dinini sana dayatacak, senin bundan bile haberin yok ey gafil. .

yanıt2
yanıt0
erol:

Yakinda boyunun olcusunu gorursun hdy laf yok.bu kadar .nokta....

1
1
yanıtYanıtla
pir ali:

Irkçı,kandan beslenen,zorba pkk köpeklerine terör örgütü dese ya hdp..köylerde millet olay olmasın diye korkuyor.

yanıt2
yanıt1
Gerçekçi olmak zordur:

hdp pkk arasında fark yok. . kan dökücüler Dersim sizin yüzünüzden gelişmiyor. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title