Haberler

CHP Tosya İlçe Teşkilatı Olağan Kongresinde İsmail Okuducu Tekrar İlçe Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya İlçe Teşkilatı olağan genel kongresini yaptı.

Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye CHP Milletvekilleri Tacettin Bayır, Osman Budak, CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından gündemde yer alan maddeler okundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından hesap cetvelleri okunarak delegelerin onayına sunuldu. İlçe Başkanı İsmail Okuducu selamlama konuşması yaptı. Katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileten Okuducu katılımlarından dolayı teşekkür etti.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'da kongrede bir konuşma yaptı. Kendisinin aynı zamanda bir Kastamonu milletvekili olduğunu ifade eden Bayır seçimlerden önce Tosya'ya geldiğinde Devrez Çayı'nda meydana gelen felaket ile ilgili aldıkları talepleri Orman ve Su İşleri Bakanı tarafından cevaplanması istemiyle soru önergesi verdiklerini ve henüz cevap verilmediğini söyledi. Kapılarının bütün Tosyalılara açık olduğunu belirten Bayır; "Daha çok çalışarak Tosya'da oyumuzu artırabiliriz" dedi.

Kongrede konuşan CHP Antalya Milletvekili Osman Budak ise bir daha ki seçimlere daha iyi çalışarak ve halkın teveccühünü kazanarak başarılı olabileceklerini söyledi. Dilek ve temennilerin ardından İsmail Okuducu'nun tek liste ile katıldığı seçimler yapıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Tacettin Bayır Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title