Haberler

CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün Açıklaması

CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, “Kendi sınırlarımız içinde bayrağımız gönderden indirildi.

CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, "Kendi sınırlarımız içinde bayrağımız gönderden indirildi. Bunun sonucu şu olmalıydı; bayrağın teslim edildiği Hava Kuvvetleri Komutanı, bölgedeki komutan ve Genelkurmay Başkanı istifa etmeli. Ordunun namusu sancağıdır. Ayrıca Milli Savunma Bakanı da derhal istifa etmelidir" dedi.

Düzgün, Meclis'te basın toplantısı düzenlediği basın toplantısında Lice'de yaşanan olaylara değinerek, olaylarla ilgili net bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Düzgün, "Kendi sınırlarımız içinde bayrağımız gönderden indirildi. Bunun sonucu şu olmalıydı; bayrağın teslim edildiği Hava Kuvvetleri Komutanı, bölgedeki komutan ve Genelkurmay Başkanı istifa etmeli. Ordunun namusu sancağıdır. Bu saydığımız komutanlar artık ordu, askeri anlamda namusu lekelenmiş kişilerdir. Bu ülkenin bayrağı lekeli kişilere teslim edilemez. Ayrıca, Milli Savunma Bakanı da derhal istifa etmelidir. Bu ayıbın altında bu hükümet barınamaz, saklanamaz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title