Haberler

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Albayrak'tan Muratlı Teşkilatına Ziyaret

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve il yöneticileri, partilerinin Muratlı İlçe Teşkilatı ile buluştu.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve il yöneticileri, partilerinin Muratlı İlçe Teşkilatı ile buluştu.

Aday adaylarının arasındaki tatlı rekabet neticesinde aday olarak açıklandığını ifade eden Albayrak, "Ben aday olamasaydım bile hangi arkadaşım aday çıksaydı onunla birlikte çalışırdım. Bu doğrultuda partimiz yeniden Türkiye'de en çok oyu alan parti olacaktır. Tekirdağ için çalışmalarıma hızla başladım. İl başkanım ve yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte daha güçlü bir şekilde bu yolda adımlar atmaya devam ediyoruz. CHP'nin Türkiye genelindeki oyuna baktığımızda, özellikle Trakya'daki ilçeler içerisinde Muratlı yüzdeliği en çok olan ilçelerdendir. Ben de bu nedenle çalışmalarıma Muratlı'dan başlıyorum, onun için buradayım" dedi.

Albayrak'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tepe, "Türkiye'nin önemli şehirlerindeki belediyeleri alacağız. İzmir zaten bizim, Ankara ve İstanbul'u da biz alacağız ve iktidara yürüdüğümüzü göstereceğiz. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz ve iktidarın gelecekteki sahibiyiz" ifadelerini kullandı.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ise Muratlı teşkilatının partileri için her zaman önemli olduğunu beyan ederek, "Bu teşkilatla bundan sonra da her zaman gururla söz edeceğiz. Büyükşehir olduğumuzda tüm gücümüzle Muratlı'nın yanında olacağız" dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, demiryolunun onarımı ve geçiş sıkıntılarının en kısa zamanda çözüleceğini ifade etti. Muratlı'da öncelikli yapılması gereken konunun dere ıslahı olduğunu söyleyen Albayrak, "Bu konuda her türlü desteği yapacağız. Deremizi eski temiz ve balık tutulacak hale getireceğiz" diyerek sözlerine son verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

RECEP PALABIYIK Kadir Albayrak Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title