Haberler

CHP, Suruç İçin Meclis'i Toplantıya Çağırdı

Güncelleme:

Demirtaş'ın çağrısına olumlu yanıt geldi. CHP, terör olayları nedeniyle Meclis'in 29 Temmuz günü olağanüstü toplanması için 116 milletvekilinin imzasıyla önerge verecek.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde pazartesi günü yaşanan ve 32 gencin yaşamını yitirdiği katliamın ardından CHP; TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırarak, Suruç saldırısına ilişkin TBMM'de Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin önergelerinin görüşülmesini talep edecek.

ŞAFAK PAVEY YÖNETECEK

CHP, salı günü TBMM Başkanlığı'na sunduğu araştırma önergesinin görüşülmesi için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma kararı aldı. Önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen olağanüstü oturumu, CHP'li TBMM Başkanvekili Şafak Pavey yönetecek. TBMM kulislerinde CHP ve HDP'nin milletvekili sayısının, olağanüstü toplantının gerçekleşebilmesi için gerekli 184 milletvekilin üzerinde olduğu için oturumun yapılması bekleniyor. İlgili Araştırma Komisyonu'nun da kurulacağı değerlendiriliyor.

HDP DE TALEP ETMİŞTİ

Hafta başında HDP yetkilileri de TBMM'nin olağanüstü toplanmısını talep etmiş, ancak olağanüstü toplantıya çağırabilmek için gerekli 110 imzaya sahip olmadıkları için başta CHP olmak üzere diğer partilere açık çağrı yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şafak Pavey Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (112)

tamerr:

vatan hainleriyle iş birliği içine sadece giren chp olurdu, onuda yapıyorlar. koskoca Chp Atürkün çizgilerinden dışarı çıkıp hainlerle iş birliği yapıyor.

20
28
yanıtYanıtla
MILLI:

İşte CHP böyle olmalı. Bu aynı zamanda CHP yeni demokrasi ilkesiyle özdeşleşme ilkesidir. Işte doğru ve dürüst siyaset böyle olmalı.

30
15
yanıtYanıtla
GERÇEK MÜSLÜMAN:

chp ve hdp öncülüğünde türkiye demokrasi ve süper güç olma yolunda ilerleyecektir. din tücarı akp ve ırkçı mhp ülkeyi kaosa sürklüyor

27
16
yanıtYanıtla
ak dediler kara çıktı:

akp cemaatle mücadelesinin yarısı kadar pkk ve işidle mücadele etse terör biterdi

24
19
yanıtYanıtla
alperen:

Chp ye yakisan da buydu.

34
8
yanıtYanıtla
İDO100:

İlk defa Kılıçdaroğlu doğru bir iş yaptı. Barıştan yana ve barbarlığa karşı her kes senin yanında olacak sayın Kilicdaroglu.

28
14
yanıtYanıtla
Cck:

Akp ye laf demiyen millet chp ye laf söylerken utanmalı

16
22
yanıtYanıtla
PMobil-IOS:

YANLIŞ YAPMAYIN BİNLERCE ASKER ŞEHİT EDİLDİĞİNDE NEREDEYDİNİZ

26
11
yanıtYanıtla
ÖZ:

Chp de atatürkün askerleri olmuş aponun askerleri millete değil teröre hizmette hdp ile yarışıyor nerde ulusalcı geçinen chp liler öldünüzmü

15
19
yanıtYanıtla
kro..:

Chp ye oy veren sozde bu vatanin evlatlari, gorun artik bunlari, chp esittir hdp. Onlari ayni para yonetiyor.

18
13
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title