Haberler

CHP Selçuk'ta Kongre Tarihi 5 Aralık

Selçuk CHP İlçe Örgütü, mahallelerdeki delege seçimlerini tamamlarken, parti kongresini ise 5 Aralık 2015’te gerçekleştirecek.

Selçuk CHP İlçe Örgütü, mahallelerdeki delege seçimlerini tamamlarken, parti kongresini ise 5 Aralık 2015'te gerçekleştirecek.

Selçuk CHP İlçe Örgütü, kentteki delege seçimlerini tamamlayarak 123 delegeyi belirledi. Delege seçimlerinin ardından ilçe teşkilatını kongre heyecanı sardı. Kongrenin 5 Aralık 2015 tarihinde Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda gerçekleştirileceği öğrenilirken, adaylarda yavaş yavaş belli oluyor.

Mevcut ilçe başkanı Hasan Uysal da, yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan isim oldu. Tüm parti üyelerinin aday olabileceğini ifade eden Uysal, "Demokrasinin gereği CHP'deki tüm arkadaşlarımız aday olabilir ve sandıktan kim çıkarsa çıksın hepsinin arkasındayız. Bizim için önemli olan CHP'dir; önemli olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkmaktır. Gerçekten de özgürlükçü, katılımcı, gerçek anlamda bir demokrasi yaşamak istiyorsak, Laik bir ülkede yaşamak istiyorsak CHP'ye sahip çıkalım" dedi.

Delege seçimlerine de değinen Hasan Uysal, "Bu demokrasi yarışında kazanan CHP adayları olmuştur ve demokrasi kazanmıştır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Uysal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title