Haberler

CHP Selçuk Aday Adayı Uysal: "Oy Avcılığı Dönemi Sona Erdi"

Selçuk ilçesinin CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal çalışmalarına spor kulüplerini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.

Selçuk ilçesinin CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal çalışmalarına spor kulüplerini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı. CHP Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş ve Yönetin Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Siyasette yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Akbaş, gençlerin sorunlarını dile getirirken, sporu gençlere sevdirdiklerini fakat yeterli destek alamadıklarını belirtti. Karşılıklı yapılan söyleşide daha önceki seçimlerde böyle ziyaretlerin olmadığını dile getiren Akbaş, yapılan bu ziyaretle bir ilki yaşadıklarını ve mutlu olduklarını ifade etti. Bugün bilgisayar çağını yaşadıklarını ve teknoloji sayesinde toplumun uyandığını belirten Akbaş, hiçbir şeyin gizli kalmadığını, insanları kandırmanın artık kolay olmadığını ifade etti.

Selçuk Gençlik Spor Kulübü yöneticileriyle yaptığı toplantıda spor ve sporcuların sorunlarını dinleyen Uysal, Kulüp Antrenörü Sönmez Akbaş'ın somut önerileri karşısında kendisine katıldığını belirtti. 20 yıl öncesinin siyasetinin artık iflas ettiğini öne süren CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal "Oy avcılığı dönemi sona ermiştir. Artık halka doğruları söylemenin zamanı gelmiştir" dedi. Gençlerin ve çocukların kötü alışkınlıklardan kurtarmak için bu tür spor kulüplerin önemine değinen Uysal, aynı zamanda ekonomik anlamda da gerek kulüplere gerek sporcu gençlere sahip çıkılması gerektiğini, gençler için sosyal alanların yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Bilgiye ulaşmanın kolay olduğunu, insanların artık verdikleri oy karşılığında hizmet beklediklerini ve sorgulama döneminin başladığını ifade eden Uysal; "Bundan böyle ben değil biz olmalıyız. Kurumlar kalıcıdır, insanlar değişir, İnsanlar gelip geçicidir. Burada önemli olan hizmettir. Sivil toplum Kuruluşları ve spor derneklerinin önemi artmıştır. Bundan böyle halkın bakış açısı da değişmiştir. Gelecekle ilgili düşünceler değişmiştir. Doğru Kararlar vermek hepimiz için önemli, bunlardan birisi de spordur. Geleceğimiz olan çocuklarımız için doğru kararlar vermek, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın yolu, onlara sahip çıkmakla olur" dedi.

Spor konusunda özel bir projesi olduğu bilgisini veren Aday Adayı Uysal, bu konuda "Elimizi taşın altına koyduk. Eğer partim tarafından bana görev verilirse tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacağız" diyerek tüm aday adayı arkadaşlarına da başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Uysal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title