Haberler

CHP Saimbeyli'de Kadın İlçe Başkanı Görevine Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanlığı’na atanan Emel Doğan, görevi eski ilçe başkanı Fevzi Büyükoğlu’ndan devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saimbeyli İlçe Başkanlığı'na atanan Emel Doğan, görevi eski ilçe başkanı Fevzi Büyükoğlu'ndan devraldı.

CHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde görevi Fevzi Büyükoğlu'ndan devralan İlçe Başkanı Emel Doğan, birlik beraberlik mesajları verdi. İlçe başkanlığına atanmadan önce de Saimbeyli'de parti yöneticisi gibi çalıştığını belirten Doğan, eski ilçe başkanı Fevzi Büyükoğlu ve diğer partililerden de aynı desteği beklediğini söyledi.

Cumhuriyetin teminatı olan CHP'nin büyük bir aile olduğunun ifade eden Doğan, "Biz bir bütünüz ve bu görevlerde hizmet etmek için varız. Partimiz CHP'yi Saimbeyli'de bir adım ileri nasıl götürürüz diye düşünerek çalışacağız. Gün mücadele ve birlik günüdür. El birliğiyle ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için CHP çatısı altında birleşip bütünleşeceğiz ve çok çalışacağız" diye konuştu.

Emel Doğan, partiye verdiği hizmet ve emeklerden dolayı eski ilçe başkanı Büyükoğlu'na çiçek takdim ederken, Büyükoğlu da Doğan'a başarı dileklerini aktardı. Büyükoğlu, "Ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz göreve hazırız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Saimbeyli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title