Haberler

CHP Pm Üyesi İdris Yıldız Yeniden Aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, Parti Meclisi Üyeliğine yeniden aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, Parti Meclisi Üyeliğine yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yıldız yaptığı açıklamada, parti meclisi üyeliğine yeniden aday olduğunu belirterek, "Ülkenin geleceği için hep beraber çalışarak, ülkemizi düştüğü karanlıktan aydınlığa taşımak zorundayız. Ülkemizin menfaatlerini ve halkımızın beklentilerini öncelik bilerek, Türkiye'nin büyük sorunlarının çözümü amacıyla, Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerleri çerçevesinde, yurttaşlarımızın özgürlüğü, eşitliği ve refahı için mücadele etmeye, yüzümüzü sola dönerek eşitlik, özgürlük, adalet, emek eksenli bir politika ile sosyal ve ekonomik adaletin sağlanması, mevcut düzenin değiştirilerek halktan ve emekten yana bir düzene geçilmesi hedefine doğru yürümede verilecek onurlu mücadelede yer almayı bir görev bilerek CHP Parti Meclisi'ne adayım" dedi.

Yıldız, açıklamasında İstanbul Sultan Ahmet Meydanı'nda yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak şu görüşlerde bulundu: "CHP olarak terörün her türlüsüne karşıyız. Bu yüzden daha önce sur da ve Ankara olaylarında da CHP olarak terör ve uzantılarının araştırılması önergesi vermiş ama iktidar partisi AKP tarafından kabul edilmemiştir. Bu konuda TBMM çatısı altında yapılabilecek her çalışmaya destek vermeye hazırız. Ama bazılarının yaptığı gibi sadece kınamak ve lanetlemekle terör sorunu çözülmüyor. Bende CHP PM üyesi olarak terör nedeni ile yaşamını yitiren vatandaşlarıma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Ordu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title