Haberler

CHP Ortaca İlçe Başkanı Sertkaya; "Terörü Lanetliyorum"

CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, "Terörü en sert kelimelerle lanetliyorum, artık yeter canımız çok yandı’’ dedi.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, "Terörü en sert kelimelerle lanetliyorum, artık yeter canımız çok yandı" dedi.

Sertkaya, yaptığı açıklamada; " Türkiye'de bildiğimiz kadarı ile savaş yok ama sanırım yaklaşık bin vatandaşımızı yıl içerisinde kaybettik. Ölen canlarımızın hikayesini dinlediğimiz zaman üzüntümüz bir kat daha artıyor. Düğün hazırlıkları yapan gelinlik giyecek gencecik insanlarımızı toprağa vermek zorunda kaldık. Türkiye' de manipüle edilmeyen sadece Cumhuriyet Halk Partisi var. Anladığımız kadarı ile diğer muhalefet partisinin de kongre süreci son buldu" diye konuştu.

Turizmcinin ve çiftçinin zor durumda olduğunu ifade eden Sertkaya, "Gözde turistik yerlerimize araçla girmek mümkün değildi. Şimdi plajlarda elinizi kolunuzu sallayarak gezebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tarımımız çöktü. Seradaki domatesimizin para etmediği bir dönemdeyiz. Yaşam koşullarımız her geçen gün daha kötüye gidiyor. Hepimiz ayağa kalkmak zorundayız. İşimiz zor, yapılan hain saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Terörü en sert kelimelerle lanetliyorum, artık yeter canımız çok yandı. Bu gidişat iyi değil. Buradan dönmek gerekiyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title