Haberler

CHP'nin Seçim Kampanyaları Ali Taran'a Emanet

Güncelleme:

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin 7 Haziran genel seçimlerinin kampanyasını yürütmek için Ali Taran'la anlaştığını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, partisinin seçim kampanyası için Ali Taran ile anlaştığını açıkladı.

PAZAR GÜNÜ SUNUM YAPMIŞTI

Ünlü reklamcı Ali Taran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında pazar günü toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda, 7 Haziran 2015 seçim kampanyasının ana hatlarına ilişkin bir sunum yapmıştı.

4 AYRI FİRMA SUNUM YAPTI

Bu sunumun ardından CHP kulislerinde seçim kampanyasının Taran tarafından yürütüleceği konuşulmaya başlanmıştı. Gürsel Tekin, 4 ayrı firmanın sunum yaptığını, yapılan değerlendirme sonunda Ali Taran ile anlaşıldığını açıkladı.

CEM UZAN'LA GENÇ PARTİ BAŞARISI

Siyasi kampanyalar Ali Taran için bir ilk değil. Ünlü reklamcı, 2002 seçimlerinde Cem Uzan'ın yönetimindeki Genç Parti'nin seçim kampanyasını yürütmüştü. Taran'ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7′yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin Ali Taran Hürriyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (32)

CAN DERSİMLİ:

AKP PKK HDP KARDEŞLERE BU SEÇİMDE GEREKEN ŞAMARI İNDİRECEĞİZ.

12
16
yanıtYanıtla
doğrusu bu:

chp''nin seçim şarkısıda hazır. bir elimde Molotof bir elimde sapan, umrumda vatan. sahillerde gezeriz anadoluda semah döneriz abdestli gezmez bir duble atmadan sokağa çıkmayız.

16
6
yanıtYanıtla
Bir kişi Mobil-ANDROID:

Eğer CHP bu adamla yola cikacaksa ben CHP ye oy vermiyorum.

17
4
yanıtYanıtla
Ankaralı,:

Aferin Chp, çoğu insanın nefret ettiği biriyle anlaştınız,

15
1
yanıtYanıtla
Anne:

Ya çok mu aradı CHP ne diyeyim . . . Yazık

12
0
yanıtYanıtla
Eda72:

adamın özel hayatından sizene sanki siz sütten çıkma akkaşıksınızda miletın karısına kızına bakarken ağzınızın suyu akyor burda gelmış yorum yapıosunuz len.

7
5
yanıtYanıtla
Zaza sehmusmobilWeb@haberler.com:

CHP mhp hdp biri naylon biri tenke diyeri canak úcúsúde bir torba saman olmaz .turkiyede muhalfet suronu var

7
4
yanıtYanıtla
ANTEPLİ.V:

Anlaşsa ne olacak yarın kendi içleri de adaylarını eleştirmeye başlarlar sonuç fiyasko bu kadro ile CHP bir yere varamaz

7
4
yanıtYanıtla
E.tmobilWeb@haberler.com:

Kiskananlar catlasin oylarimiz Chp ye

4
7
yanıtYanıtla
Bu karar sonrası:

AKP bayram ediyordur, herhalde !

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title