Haberler

CHP'nin "Seçim 2015 Çalıştayı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çalıştay salonunda detaylar- Tuncay Özkan ve Mustaf Balbay konuşurken- Dinleyici detayları- CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün konuşması- CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanları ve katılımcıların alkış tutarak hatıra fotoğrafı çektirmesi İzmir'de CHP Seçim 2015 Çalıştayı yapıldı- CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: "CHP iktidarının ayak seslerini duydukça telaşlanıyorlar ama hiçbir şekilde kurtuluşu yok. Bu ülke, kurtuluşunu CHP iktidarıyla gerçekleştirecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çalıştay salonunda detaylar- Tuncay Özkan ve Mustaf Balbay konuşurken- Dinleyici detayları- CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün konuşması- CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanları ve katılımcıların alkış tutarak hatıra fotoğrafı çektirmesi İzmir'de CHP Seçim 2015 Çalıştayı yapıldı- CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: "CHP iktidarının ayak seslerini duydukça telaşlanıyorlar ama hiçbir şekilde kurtuluşu yok. Bu ülke, kurtuluşunu CHP iktidarıyla gerçekleştirecek. Biz bunu gerçekleştireceğiz onun için büyük bir heyecan, şevkle yola çıktık" CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 7 Haziran öncesinde CHP iktidarının ayak seslerinin duyulmaya başlandığını savunarak, "CHP iktidarının ayak seslerini duydukça telaşlanıyorlar ama hiçbir şekilde kurtuluşu yok. Bu ülke, kurtuluşunu CHP iktidarıyla gerçekleştirecek. Biz bunu gerçekleştireceğiz onun için büyük bir heyecan, şevkle yola çıktık" dedi. CHP İzmir İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerine hazırlık amacıyla milletvekili adayları ve İzmir'deki CHP'li belediye başkanları ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katılımıyla Seçim 2015 Çalıştayı yaptı. Bingöl, çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, CHP olarak seçimlere büyük bir özgüvenle hazırlandıklarını ve iktidar yürüyüşlerini başlattıklarını ifade etti. Genel Başkanlarının ön seçime girdiğini, 15 seçim bölgesinde 1. sıra kadın adaylarının olduğunu söyleyen Bingöl, şunları kaydetti: "Çıktık çekinmeden reklam kampanyamızı başlattık, AKP'de bir telaş, bir telaş.. Sormayın gitsin. Başladılar bizim alkışımıza bir takım yüklemeler yapmaya ama hepsi boşa çıktı. O trafonun önünden geçen kediden korktular. YSK çıktı dedi ki, 'jeneratör aldık, artık kediler trafoya girmeyecek'. Demek ki yaptığımız her icraat doğru. Ürkütüyoruz, korkutuyoruz korkunun ecele faydası yok. CHP iktidarının ayak seslerini duydukça telaşlanıyorlar ama hiçbir şekilde kurtuluşu yok. Bu ülke kurtuluşunu CHP iktidarıyla gerçekleştirecek. Biz bunu gerçekleştireceğiz onun için büyük bir heyecan, şevkle yola çıktık."

Kaynak: AA / Politika

Tekin Bingöl Tuncay Özkan İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

asutay12:

CHP HABİRE İZMİRDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR KARDEŞİM SİZİN BAŞKA OY ALABİLECEGİNİZ İL YOKMU YA. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title