Haberler

CHP'nin Rize Adayı: AK Parti Halkın İçinde, Biz Buna Yanaşamayız Bile

Güncelleme:

CHP Rize adayı Kemal Köymen, CHP'ye yönelikte eleştirilerde bulup AK Parti'nin CHP ile mukayese edilemeyecek kadar halkla bire bir temas halinde olduğunu söyledi.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ile birlikte Rize Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Rize milletvekili adayı Kemal Köymen, ülkedeki genel tabloya bakıldığında yine de başarılı oldukları Rize'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yarışmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

CHP'ye yönelikte eleştirilerde de bulunan Köymen, AKP teşkilatlarının CHP ile mukayese edilemeyecek kadar halkla bire bir temas halinde olduğunu belirtti.

"AKP'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ"

Seçimde oy kaybetmelerinden MHP Rize milletvekili adayı Cem Kazmaz'ı sorumlu tutan Köymen, "Cem Kazmaz denilen zat Bahçeli'nin yaptığı gibi AKP'nin ekmeğine Rize'de yağ sürdü. Bize de, kendi partisine de zarar verdi. Bizi PKK ve HDP ile aynı dili kullanmakla suçladı. Bu beyefendi AKP için çalıştı. İşkembeden atıyordu. Çıksın şimdi konuşsun bakalım. Bu sonucun sorumlusu ve vebali Rize'de Cem Kazmaz, Türkiye'de ise Devlet Bahçeli'dir. İktidarı altın tepsi ile AKP'ye hediye ettiler" dedi.

"HALKIN SEVİYESİNE İNMEK LAZIM"

CHP'ye yönelikte eleştirilerde de bulunan Köymen, AKP teşkilatlarının CHP ile mukayese edilemeyecek kadar halkla bire bir temas halinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Tayyip Erdoğan'ın bir zamanlar,'Biz göbeğini kaşıyanları kazandık, onlara milletvekili, bakan olma şansı tanıdık' açıklaması vardı. CHP bunu başaramıyor. Bir şekilde bunu başarması gerekiyor. Teşkilatların yeniden yapılanması lazım. 4 yıl sonrasının hazırlığını bugünden itibaren yapmalıyız. Halkla kaynaşmak, dilini konuşmak ve seviyesine inmek lazım. Herkesi kucaklamak gerekir. Aksi taktirde bu parti büyüyemez.

BİZ NEDEN SEÇMEN KAZANAMIYORUZ?

Sadece özünde CHP sevdası olanlarla bunu devam ettirmek istiyorsak başarılı olamayız. Diğer insanları da kazanmak gerek. Yoksa CHP büyüyemez. AKP, CHP ve MHP'den seçmen kazanıyorsa biz neden onları kazanamıyoruz? Kazanmadan olmaz. O bizden değil, bu bizden değil anlayışı ile bu parti kesinlikle büyüyemez ve yok olup gitmeye mahkumdur. 38 yıldır iktidar olamadık, bu anlayışla olamayız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Kemal Köymen Ak Parti Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Ceddin deden:

dinsis chp fırlama keMAL

6
5
yanıtYanıtla
insan:

CHP HALKTAN KOPUK VAZiYETTE OLDUGU MÜDDETCE, , IKTIDARA GELMESi HAYALDEN ÖTE GECMEZ.

8
2
yanıtYanıtla
akpMobil-ANDROID:

halkın seviyesine inmek değil halkın seviyesine çıkmanız lazım

7
2
yanıtYanıtla
Osmanlı torunu:

halkın seviyesine inmek demişsin;;öyle anlaşılıyorki kendinizi halktan yukarıda görüyorsunuz bu kibirdendir, kibirde şeytandandır onun için halk sizi tercih etmiyor sizler önce bu kibir ve pis egonuzdan kurtulmalısınız, tabi yapabilirseniz ama ben ihtimal vermem, en azından birçoğunuz (? iniz )bunu yapamaz niye bu kadarınız yapamadığını çözebilirmisin önünde 4yıl var

4
4
yanıtYanıtla
DİYARBRKİRLİ...:

HDP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞINIZ YALAN DEĞİL

5
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK ALTAY:

Rezil olduk yemin ederim

4
0
yanıtYanıtla
SEVİYE:

''halkın seviyesine inmek lazım'' dediğinde halktan zaten uzaklaşmış oluyorsun; halkı kazanmak için kendi seviyeni halkın seviyesinden yüksek tutmaman lazım, çünkü böyle bir sey yok, belki halkın seviyesine çıkman lazım. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title