Haberler

CHP'nin Manisa Milletvekili Aday Adayları, Sarıgöl'de Vitrine Çıktı

Güncelleme:

CHP Sarıgöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayları tanıtım gecesinde Manisa'dan aday adayı olan 21 isim kendilerini tanıtarak partililerden destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıgöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayları tanıtım gecesinde Manisa'dan aday adayı olan 21 isim kendilerini tanıtarak partililerden destek istedi.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda düzenlenen aday adayı tanıtımına CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada ile birlikte 21 milletvekili aday adayı katıldı. Tanıtım gecesinde bir konuşma yapan Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Ahmet Akşehir, "Bizim partimizde adaylarımızı, delegeler seçmekte. Bazı partilerde olduğu gibi bizim adaylarımız Ankara'dan belirlenmez. 29 Mart'ta ön seçim yapacağız. Delegeler en az beş adaya oy verecekler. Şimdiden sıralamaya girecek olan aday adaylarımıza başarılar dilerim." dedi.

Tanıtım gecesinde aday adayları, delegelerle tanışma imkanı bularak sohbet ettiler. Tanıtım gecesi nedeniyle de aday adayları kura ile belirlenerek beşer dakikalık konuşma hakkı tanındı. Gecede adayların tümü birliktelik içinde ele ele poz verirken, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören meclisteki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılmazken, CHP'nin Manisa'daki mevcut 3 milletvekillinden Özgür Özel ve Sakine Öz tanıtım gecesine katıldı.

Tanıtım için anons edilen CHP Manisa Milletvekili ve milletvekili aday adayı Özgür Özel'in partililer tarafından uzun süre ayakta alkışlanması dikkat çekti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Ada Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title