Haberler

CHP'nin Kampanya Logosu Tanıtıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Çocuklarımız bizden, bütün vatandaşlardan, bütün seçmenlerden mütevazi bir talepte bulunuyorlar. Gelecekleri için kendileriyle birlikte Türkiye'nin geleceği için bir 'hayır' oyu istiyorlar. Bu çok masum bir talep." dedi.

Bingöl, parti genel merkezi önünde, CHP'nin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında kullanacağı logolarla giydirilmiş seçim otobüslerini tanıttı, kampanyaya ilişkin bilgi verdi.

Halk oylamasının partilere yönelik bir seçim değil, bir memleket meselesi olduğunu ifade eden Bingöl, bu nedenle kampanya logosunda ve seçim otobüslerinde partin adı ile ambleminin kullanılmadığını vurguladı.

Logoda, "çok masum" bir kız çocuğunun olduğuna dikkati çeken Bingöl, şöyle konuştu:

"Bu kız çocuğu, bütün Anadolu'yu kucaklayan, Türkiye'deki bütün vatandaşların, ailelerin kendilerini göreceği masum bir çocuk ve tümüyle bizi temsil ediyor. Burada her aile bu çocukta kendisini görebiliyor. Bizim geleceğimizi temsil eden çocuklarımızın bir talepleri var. Bu talep son derece çocuksu, son derece masum bir talep. Çocuklarımız bizden, bütün vatandaşlardan, bütün seçmenlerden mütevazi bir talepte bulunuyorlar. Gelecekleri için, kendileriyle birlikte Türkiye'nin geleceği için bir 'hayır' oyu istiyorlar. Bu çok masum bir talep."

16 Nisan'da "hayır" çıkması durumunda çok büyük şeylerin değişmeyeceğinin altını çizen Bingöl, herkes için hayatın devam edeceğini dile getirdi.

Logo görselindeki kız çocuğuna işaret eden Bingöl, "Seçmenlerimizin bu masum, o güzel çocuksu yüzü düşünüp, oy kabinine, görerek oy kullanmaları çok ama çok önemli. Yanında güneş var. Güneş, umut, huzur, aydınlık. Biz istiyoruz ki güneşin ışıkları hep ülkemizi aydınlatsın, güneşin o sıcaklığı hep ülkemizi ısıtsın. Bu masum taleplerinin çok önemseneceğini düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Gelen tepkiler olumlu"

Dün itibarıyla kamuoyu ile paylaşılan logo ve sloganın çok beğenildiğini savunan Bingöl, olumsuz hiçbir eleştiriyle de karşılaşmadıklarını söyledi.

Bingöl, sakin bir ortamda, gerginliğin olmadığı, huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla yola çıktıklarını da aktardı.

Eski milletvekilleri, PM üyeleri ve il başkalarının da bu süreçte yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirten Bingöl, "Bu bir başlangıç değil, başlattığımız bir çalışmanın parçası." dedi.

" Amasya'da mutlaka bir etkinlik olacak"

Tekin Bingöl, bir gazetecinin "Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinglerine Amasya'dan başlayacağı belirtiliyor, tarih netleşti mi?" sorusu üzerine, Amasya'da bir etkinlik yapılacağını ancak içeriğinin daha sonra paylaşılacağını ifade etti.

Bingöl, "Biz bu kampanyanın önemli ayaklarından bir tanesini Amasya'dan başlatmak üzere önceden karar almıştık, demek ki çok doğru bir karar almışız. Zira başka bir takım mitinglerin de Amasya'dan başlatılacağını duyduk, bu bizi mutlu etti. Demek ki aldığımız karar çok doğru. Biz Amasya'da mutlaka Sayın Genel Genel Başkanımızın katılacağı bir etkinlik gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, başka bir soru üzerine hiçbir siyasi parti seçmenine yönelik bir çalışma yapmak gibi bir düşünceleri olmadığını, seçmenlerin tamamını dikkate alarak bir kampanya yürüttüklerini kaydetti.

Tanıtım sırasında CHP'nin kedisi olarak bilinen "Şero"nun da otobüslerin yanına gelerek bir süre gezdiği görüldü.

Kaynak: AA / Politika

Tekin Bingöl Türkiye Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title