Haberler

CHP'nin İzmirli Yöneticilerden Anlamlı Ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Urla'da yaz kampı bulunan Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Urla'da yaz kampı bulunan Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Bornava Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Urla CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, Urla Belediye Başkanı M.Selçuk Karaosmanoğlu, CHP İl Yönetim Kurul Üyesi Metin Atmaca da hazır bulundular. CHP'li yöneticiler, yanlarında getirdikleri gıda maddesi ve çocuklar için hediye oyuncakları merkez yöneticilerine teslim ettiler. Okul Müdürü Sadettin Akçi misafirleriyle tek tek ilgilenirken, Okul Müdür Yardımcısı Alahaddin Görmez, konuşmasında, "Okulumuza yaptığınız ziyaret ve beraberinde getirdiğiniz hediyeler için çocuklarımız adına teşekkür ederim. Okulumuz sizler gibi hayırseverler sayesinde ayakta duruyor sağ olun" dedi.

Ziyaret, çocuklara hediyelerin verilmesi, okul öğrencilerinin hazırladığı hediyelik eşyaların misafirlere takdimi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Okyay Sındır İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title