Haberler

CHP'nin İlk Aday Adayı Çiğdem Şekerci, Zafer Bayramı'nı Kutladı

7 Haziran 2015’te gerçekleştirilen genel seçimler öncesi Zonguldak’ta CHP’nin gerçekleştirdiği eğilim yoklamasına tek kadın aday olarak katılarak bin 136 oy alan ve 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan erken seçimde, CHP’den Zonguldak milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim Çiğdem Şekerci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayınladı.

7 Haziran 2015'te gerçekleştirilen genel seçimler öncesi Zonguldak'ta CHP'nin gerçekleştirdiği eğilim yoklamasına tek kadın aday olarak katılarak bin 136 oy alan ve 1 Kasım'da gerçekleştirilecek olan erken seçimde, CHP'den Zonguldak milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim Çiğdem Şekerci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ilk aday adayı olan Çiğdem Şekerci, "30 Ağustos; tıpkı diğer milli bayramlarımız gibi, bu ülke için sadece bir milli bayram değildir. 30 Ağustos, Türk milletinin kararlılığının, fedakarlığının bir nişanıdır. 30 Ağustos, bir milletin onur mücadelesinin, bağımsızlık aşkının, vatan sevdasının zaferle taçlandırıldığı günün adıdır. Siz, ne 23 Nisan'lar, ne 19 Mayıs'lar, ne 29 Ekim'ler, ne 30 Ağustos'lar iptal ettirdiniz. Ancak bizler, nerede ve ne koşulda olursa olsun, bayramlarımızı da yaşarız, Cumhuriyetimize de sahip çıkarız, bağımsızlık mücadelemizi de veririz, bu vatan toprakları için kanlarını döken, aziz şehitlerimizi de yad ederiz.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan topraklarını kanlarıyla sulayarak kutsal bayrağımızı, vatanımızı, Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden aziz şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Yerel Haberler

title