Haberler

CHP'nin Halk Oylamasında Kullanılacak Otobüsleri ve Kampanya Görselleri Hazır

CHP'nin halk oylamasında kullanılacak otobüsleri ve kampanya görselleri hazır CHP'nin sloganı "Geleceğim için hayır" CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl: "Logomuzda çok masum çok temiz bir kız çocuğu var.Yanında güneş var.

CHP'nin halk oylamasında kullanılacak otobüsleri ve kampanya görselleri hazır

CHP'nin sloganı "Geleceğim için hayır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl :

"Logomuzda çok masum çok temiz bir kız çocuğu var.Yanında güneş var. Güneş umut, huzur, aydınlık ve biz istiyoruz ki güneşin ışıkları hep ülkemizi aydınlatsın"

" Türkiye'de sakin bir ortamda gerginliğin olmadığı huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık"

" Amasya'da etkinlik yapacağız. İçeriğini daha sonra sizinle paylaşacağız. Bu kampanyanın önemli ayaklarından bir tanesini Amasya'da başlatmak üzere önceden karar almıştık. Demek ki çok doğru bir karar almışız. Zira başka bir takım mitinglerinde Amasya'dan başlatılacağını duyduk bu bizi mutlu etti"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, halk oylaması sürecinde kullanacakları logoda çok masum temiz bir kız çocuğu olduğunu ve yanında da güneşin olduğunu belirterek, " Türkiye'de sakin bir ortamda gerginliğin olmadığı huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık" dedi.

CHP'nin halk oylamasında kullanacağı otobüsleri ve kampanya görselleri hazır. CHP'nin halk oylaması sürecinde kullanacağı slogan ise 'geleceğim için hayır' oldu. CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Genel Merkez binası önünde bir basın toplantısı düzenleyerek halk oylamasında kullanılacak otobüsleri ve kampanya görsellerini tanıttı.

Anayasa değişiklik teklifi parlamentoya sunulduğu andan itibaren partimiz yoğun bir çalışma sergiledi. Nihayet TBMM'deki çalışmalar tamamlandıktan sonra artık 16 Nisan'da gerçekleşecek olan halk oylamasıyla ilgili kampanyalar başladı. Ama biz anayasa değişikliğinin parlamentoda görüşülmesi süresinden itibaren hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Hemen her hafta her gün toplantılarla konferanslarla örgütlerimizle biraraya gelerek yetkili kurullarımızla değerlendirme yaparak bu süreci böyle götürüyoruz" diye konuştu.

"Partimizin adını ve amblemini kullanmayacağız"

Kampanya boyunca kullanacakları araçların önünde tanıtım yapmak istediklerini söyleyen Bingöl, "Bu araçlar bizim kampanya boyunca sadece genel merkezimizdeki araçlarla sınırlı olmayıp Türkiye genelindeki bütün ilçe ve il örgütlerimizin araçlarında da kullanacağımız logo ve sloganımız olacak. Gördüğünüz gibi daha önce araçlarımızda var olan partinin adı ve amblemi tümüyle kaldırıldı. Sadece ve sadece 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasına yönelik bir logo ve görsel söz konusu. Biz başından itibaren partimizin adını ve amblemini kullanmayacağımızı ifade etmiştik. Bunun temel nedeni bu oylamanın bir seçim genel seçim partilere yönelik bir seçim olmadığı, bunun bir memleket meselesi bir Türkiye meselesi olması nedeniyle sadece partimizin götüreceği bir kampanya olmadığından hareketle partimizin adını ve amblemini kullanmayacağız. Türk bayrağıyla bu kampanyayı götüreceğiz dedik. Bunu araçlarımızda da hayata geçirdik" ifadelerini kullandı.

"Logomuzda çok masum çok temiz bir kız çocuğu var"

Bingöl, konuşmasına şöyle devam etti:

"Logomuzda çok masum çok temiz bir kız çocuğu var. Bu kız çocuğu bütün Anadoluyu kucaklayan, bütün Türkiye'deki vatandaşların, ailelerin, kendilerini göreceği masum bir çocuk. Tümüyle bizi temsil ediyor. Burada her aile resimdeki çocukta kendisini görebiliyor. Bizim geleceğimiz bizim geleceğimizi temsil eden çocuklarımızın bir talepleri var. Bu talep son derece çocuksu, masum bir talep. Çocuklarımız bizden bütün vatandaşlardan bütün seçmenlerden mütevazi bir talepte bulunuyorlar. Gelecekleri için ve kendileriyle birlikte Türkiye'nin geleceği için hayır oyu istiyorlar. Bu çok masum bir talep. Zira Türkiye'de yürüyen bir sistem var. Parlamenter sistem var. Bu parlamenter sisteme 16 Nisan'dan sonra sürdüğünde çok büyük şeyler değişmeyecek hayat devam edecek, herkes için hayat devam edecek. Bu devam eden süreçte aksayan ve eksik yanlar varsa bunlar parlamentoda rahatlıkla siyasi partilerin biraraya gelmesiyle çözülebilecek eksiklikler. Şimdi memleket meselesi olarak gördüğümüz çok önemsediğimiz ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin bu taleplerini tüm seçmenlerin dikkate almasını istiyoruz. Onların geleceği için oy kullanırken bütün seçmenlerimizin bu talebi dikkate alarak bu masum o güzel çocuksu yüzü oy kabinine girerken görerek oylarını kullanmaları çok ama çok önemli. Yanında güneş var. Güneş umut, huzur, aydınlık ve biz istiyoruz ki güneşin ışıkları hep ülkemizi aydınlatsın. Asla ve asla karanlığa geçit vermeyecek bir aydınlık Türkiye'nin üzerinde var olsun. Onun için geleceğimiz çocuklar, ülkemizi aydınlatacak olan güneş ve bunları birleştirerek çocuklarımızın bu haklı bu masum taleplerini çok önemseyeceğini düşünüyoruz."

" Türkiye'de sakin bir ortamda gerginliğin olmadığı huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık"

Dünden itibaren kamuoyuyla paylaştıkları logonun ve bu sloganın çok tuttuğunu kaydeden Bingöl, "Hemen hemen olumsuz hiçbir eleştiriyle karşılaşmadık. Örgütlerle yaptığımız istişarelerde de şunu gördük ki, illerde, ilçelerde, beldelerde de yöneticilerimize ve örgütlerimize hep bu logo ve sloganla ilgili çok olumlu dönüşler olmuş buda bizi mutlu etti. Türkiye'de sakin bir ortamda gerginliğin olmadığı huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık. Bu bir başlangıç değil, başlattığımız bir çalışmanın bir parçası her geçen gün yeni gelişmeleri sizlerle paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

" Amasya'da etkinlik yapacağız"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bingöl, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinglerine Amasya'dan başlayacağının ve tarih konusunda netleşmenin olup olmadığı sorusuna, "Pazar günkü toplantımızda Sayın Genel Başkanımız Amasya'da bir miting ya da etkinliğin olacağını ifade etmişti. Amasya'da etkinlik yapacağız. İçeriğini daha sonra sizinle paylaşacağız. Bu kampanyanın önemli ayaklarından bir tanesini Amasya'da başlatmak üzere önceden karar almıştık. Demek ki çok doğru bir karar almışız. Zira başka bir takım mitinglerinde Amasya'dan başlatılacağını duyduk bu bizi mutlu etti. Demek ki aldığımız karar çok doğru. Ama biz Amasya'da mutlaka Sayın Genel Başkanımızın katılacağı bir etkinlik gerçekleştireceğiz" yanıtını verdi.

"Bütün seçmen kardeşlerimize yönelik bir kampanyaya götürüyoruz"

Kampanya çerçevesinde AK Parti ve MHP tabanına yönelik özel çalışma yapılıp yapılmayacağı sorusuna Bingöl, "Hiçbir siyasi partiye yönelik çalışma yapmak gibi düşüncemiz yok. Biz bunun memleket meselesi olmasından hareketle 80 milyon vatandaşımızı ve seçmenlerimizin tamamını dikkate alarak kampanya götürüyoruz. Dolayısıyla o seçmen kitlesinde geçmişte AK Parti'ye oy veren kardeşlerimiz, MHP'ye oy veren, Saadet Partisine oy veren ve diğer siyasi partilere oy veren kardeşlerimiz görüşleri ne olursa olsun bütün seçmen kardeşlerimize yönelik bir kampanyaya götürüyoruz. Bu kampanyanın özellikle seçmen kitlesinin tamamını hedef almasının temel nedeni bunun rejim değişikliği olması, yetkilerin tek kişinin elinde toplanması gibi olumsuzluğun olması o açıdan bütün vatandaşlarımızı ilgilendirdiği için özel bir çalışmanın dışına bütün Türkiye'yi kapsayan bir anlayışla götürüyoruz çalışmalarımızı" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Tekin Bingöl Türkiye Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title