Haberler

Koalisyon Görüşmelerinde CHP'nin İkinci Heyeti Belli Oldu

Güncelleme:

CHP'nin AK Parti ile koalisyon görüşmelerini yürütecek ikinci heyeti belli oldu. Buna göre heyette parti Sözcüsü Haluk Koç'un yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Selin Sayek Böke ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi yer alacak.

"CHP'NİN GÖRÜŞME HEYETİ VE ÇALIŞMA GÜNDEMİ HAZIR"

CHP Basın ve İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada; "Sayın Ömer Çelik - Haluk Koç arasında yapılan toplantıda, görüşmelerin başlaması için nerede ve ne zaman toplanılacağı konusu, hükümeti kurmakla görevlendirilen tarafça belirleneceği ifade edilmişti. CHP'nin görüşme heyeti ve çalışma gündemi hazırdır. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun CHP'yi ziyareti sırasında görev alan heyet görüşmeleri yapacaktır. Görüşmeler ilerleme kaydeder, teknik alt konulara geçilirse bu heyette değişiklikler yapılabilecektir.

"ARINÇ'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA ÜZERİNE..."

Konunun süre aciliyeti ve önemi açısından; Hükümet sözcüsü sayın Bülent Arınç'ın dün akşam yaptığı açıklama üzerine bu bilgilerin kamu oyu ile paylaşılması gerekli görülmüştür" denildi.

Hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk ziyaretini 13 Temmuz Pazartesi günü CHP'ye yapmıştı. Kritik görüşme 1 saat 40 dakika sürmüştü. AK Parti heyetini karşılayan CHP heyetinde yine aynı isimler vardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Hamzaçebi Selin Sayek Böke Faik Öztrak Haluk Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title