Haberler

CHP'nin 'Demokrasi, Değişim ve Kardeşlik' Kurultayı Başladı 11

CHP 35'inci Olağan Kurultay Divan Başkanı Murat Karayalçın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının TRT'de canlı verildiğini ve yayınlanan konuşmasının kesintiye uğratıldığını belirterek kınadığını söyledi.

CHP 35'inci Olağan Kurultay Divan Başkanı Murat Karayalçın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının TRT'de canlı verildiğini ve yayınlanan konuşmasının kesintiye uğratıldığını belirterek kınadığını söyledi. Bu sırada salondaki partililerse bu olaya tepki gösterdi. Olağan Kurultay'da konuşan Divan Başkanı Karayalçın'ın Gezi olayları ve Ankara saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerinin de kurultaya katıldıklarını belirten sözleri salondakiler tarafından alkışladı. Karayalçın, delegelerin oy kullanması için 24 sandık kurulduğunu ve salonda 72 kamera olduğunu söyledi. Karayalçın, sık sık salondakilere 'Başkanlık önünü boşaltın' uyarısında bulundu.

İNCE'DEN 'KILIÇDAROĞLU' AÇIKLAMASI: BU ANLAYIŞTAN BAŞARI ÇIKAMAYACAĞINI SÖYLEDİM

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dün akşam kendisini arayarak birlikte çalışmak istediğini söylediğini açıkladı. İnce, "Benimle çalışabileceğini bir sıkıntı olmadığını, Parti Meclisi'nde, MYK'da bulunabileceğimi söyledi. Ben de yönetim anlayışında bir değişiklik olmadığını, bu anlayıştan başarı çıkamayacağını söyledim. Değişimin sadece MYK ile sınırlı kalması başarı getirmez. Ben toptan tepeden itibaren değişim istiyorum" dedi.

GÜRSEL TEKİN'DEN SEDAT PEKER'E: İNSANLARIN SELAMINI DA MI ALMAYALIM?

35'inci Olağan Kurultay'a katılan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de Sedat Peker'in oğlu ile ilgili dile getirdiği 'Evladınız Ulaş benimle resim çekilip tanışması için evime yollayan siz değil miydiniz?' iddialarına yanıt verdi. Tekin, söz konusu iddialara "Yalan, yalan" diye tepki gösterdi. Tekin'in Sedat Peker için kullandığı 'Cumhurbaşkanı himayesinde mafya bozuntusu' sözüne Peker ise Twitter hesabından cevap verdi. CHP'li Tekin, Sedat Peker'in açıklamalarına şöyle yanıt verdi: "Bir otelde karşılaştık. Selam verdi. Ben de o selamı aldım. İnsanların selamını da mı almayalım?"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Murat Karayalçın Gürsel Tekin Sedat Peker Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title