Haberler

CHP'nin "Cumhuriyet Otobüsü" Yola Çıktı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem,

"Bu otobüs Anadolu'yu karış karış gezecek, köy köy gezecek ve bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak"

Haber - Kamera: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından referandum sürecinde Anadolu'da dolaşarak "hayır" propagandası yapılacak "Cumhuriyet Otobüsü" yola çıktı. Otobüs İstanbul'da yapılan miting ile uğurlandı.

Küçükçekmece'de yapılan mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul milletvekilleri Bilhun Tamayligil ve Eren Erdem, Küçükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ile eski milletvekili adayı Çetin Çapan katıldı.

'CUMHURİYETİN ORTADAN KALDIRILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı konuşmada, "Bu ülkede canlarını vererek kurulmuş bir Cumhuriyetin ortadan kaldırılmasıyla karşı karşıyayız. Onlar her ne kadar Cumhuriyet duruyor deseler de bizim anladığımız demokratik cumhuriyettir, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyettir. Asla ve asla da onun ortadan kaldırılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

'REFERANDUMLA BİRLİKTE YAPILMAK İSTENEN TEK ADAM YÖNETİMİNE HAYIR DİYECEĞİZ'

Torun, "İnanıyorum ki Türk insanı 16 Nisan'da sandığa gidecek ve hayır diyecek bu referandumda o sandıklarda hayır çıkacak. Bu referandumla birlikte yapılmak istenen tek adam yönetimine hayır diyeceğiz" şeklinde konuştu.

'BAŞBAKAN HAYIR DİYECEK'

Herkesin sandığa gitmesini isteyen Eren Erdem, "16 Nisan'da yapılacak seçim bir parti seçimi değildir. Memleketimizin rejiminin değişip değişmeyeceği konusunda yapılan bir seçimdir. Ben çok iyi iliyorum, Başbakan hayır kullanacak. Neden biliyor musunuz? Çünkü ben hala niye evet diyeceğini kendisinden dinleyemedim. Duyamadım da" dedi.

FETÖ'nün devlete 40 yılda yerleştiğini söyleyen Erdem, "Kaç yılda yerleşti FETÖ devlete; 40 yılda yerleşti. Bu sistemde 4 saat yetiyor. Çünkü bir tek Başkanı kandıran bütün devleti ele alıyorsun" dedi. Erdem, "17 Nisan sabahı güzel günlere uyanacağız. Bu otobüs Anadolu'yu karış karış gezecek, köy köy gezecek ve bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak" diye konuştu.

Mitingde kısa konuşmalara yapan CHP İstanbul Milletvekili Bilhun Tamaylıgil, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hakan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, eski milletvekili adayı Çetin Çapan, mitinge katılanlardan 16 Nisan tarihine kadar hayır oyu için çalışmasını istediler. Konuşmalardan sonra otobüsün üzerine çıkarılan küçük bir kız çocuğu, "Ak Parti'nin oyununu bozmak için hayır diyorum" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Miting alanından genel ve detay görüntü

-Miting otobüsünün görüntüsü

-Seyit Torun ve Eren Erdem'in otobüs üstünde konuşmaları

-Otobüsün üzerine çıkarılan küçük bir kız çocuğunun kısa konuşması

-Konuşmasının ardından başını öne eğerek halkı selamlaması

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Seyit Torun Eren Erdem İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title