Haberler

CHP'nin Çorum'da Seçim Çalışmaları

Güncelleme:

CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili adayları ile CHP İl ve Merkez ilçe Başkanı seçim çalışmalarını sürdürüyor .

CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili adayı Av. Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Chp İl Genel Meclis üyesi Yıldız Bek, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız ve Parti yöneticileri 7 Haziran Milletvekilliği genel seçimleri kapsamında İl Merkezi, İlçeler, Köyler olmak üzere bir çok alanda seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor..


Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Tufan Köse, beraberinde Chp Çorum İl ve İlçe Teşkilatı Chp Çorum milletvekili Adayları ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyerek, gittiği her yerde parti programlarını ve parti politikalarını anlatmaya devam ediyor..

Seçim çalışmaları kapsamında Zafer çarsısı Esnafı, Uğur Mumcu Caddesi Esnafı ve çeşitli Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret ettiler.. Milletvekili Av. Tufan Köse ve Parti Yöneticileri seçim çalışmaları kapsamın da Esnaf ve Vatandaşlarla da uzun uzun sohbet ettiler.. Ziyaret esnasın da parti politikalarını da anlatan Milletvekili Köse, Parti programlarının Türkiye Cumhuriyetinin en önemli gerçekçi, objektif, kaynağı ve dayanağı güçlü olan devrim niteliğinde bir parti politikası olduğunu söyledi.. Ortada bir gerçek var.. Halkımızın kazandığı parayı, Halkımıza veriyoruz.. Kimseden borç almadan her hangi bir yere borçlanacak şekil de hayali bir proje yapmadık.. Sonuçta taahhütlü söz veriyoruz.. Boş beleş bir vaat vermiyoruz.. Garantisi olan bir parti programımız var.. Vaat'in gerekçesi, kaynağı ve dayanağıyla sözünü veriyoruz.. Bu memlekette CHP si hakkında bir sürü spekülatif dedi kodu mahiyetinde iftira ve karalama kampanyaları yürütülmektedir.. Partimiz hakkın da yapılan karalamaların aslı astarı olmadığı gibi, en ufak bir şakası dahil olmayacak şeyler.. Köse, ne imiş, yok efendim CHP si İktidara gelirse İmam Hatipleri kapatacakmış, yok kamu da, vs, benzeri kurum ve kuruluşlarda çalışanların yerlerini değiştirecekmiş vs, vs, falan, filan işte !!! Kesinlikle yalan yalan !!! Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe asla ve asla geçit vermeyeceğiz.. Eğer böyle bir şey olma ihtimali olursa bu tür olacak yanlışların karşısında herkes den önce ben dururum.. Herkes rahat olsun, Hepimiz kardeşiz, aynı memleketin, aynı soyun İnsanlarıyız, Allah'ımız c.c bir, Dinimiz bir, Akp gibi mağdur edebiyatı yapan, Korku senaryoları üreten,kumpasçı, Vatanı Milleti kutuplaştıran, Kamplaştıran bir partiye zihniyete artık dur diyelim.. Köse, yapacağımız olay kısa net.. İşsizlik, Taşeron, Emekli, Çiftçi, Esnaf, Memur, Yoksul Halkımızın sorunlarını çözmek dedi.. Bunun maliyeti de belli.. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Bütçesin de bulunan Paramızın yüz de Üç'ü dedi.. Milletvekili Köse, Akp, Milleti kendine bağımlı hale getirme projeleri üretirken, biz milleti rahat huzurlu refah içinde özgürce yaşatacak projeleri üretiyoruz.. Dünyanın gözü bizde, neden! Olay belli, Ülkemizin zenginlikleri.. Akp niye bu kadar iktidar da kalmak için seferber oluyor ! Ganimeti kimseyle paylaşmak istemiyor ! Akp İktidarı ilk değil, İkinci döneminden sonra, yani İktidar oluşunun 6 cı yılından sonra yaptığı tek iş, terör üretip rant sağlamak, yolsuzluk yapmak, Halkı da korku, Kumpas senaryoları ile kutuplaştırmak olmuştur.. Köse,bu ne demek ! Halkın gözünü boyayarak, kendileri bir takım karanlık güçlerle iş birliği yaparak, kendileri ve çevrelerine Türkiye nin ganimetlerini planlı ve programlı bir şekilde paylaştırıp Türkiye yi, Suriye, Irak, Libya, Mısır, Tunus gibi İç savaşa sürükleme planları dedi.. Biz bunların bütün fizibilitesini gerekli uzman kadrolarla yaptık. Ülkemiz Halkına sunduk. Köse, biz birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve refahtan yanayız. Takdir halkımızın dedi...

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tufan Köse Ak Parti Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title