Haberler

CHP'nin Başörtülü Başkan Adayına Partiden Destek

Güncelleme:

Sandıklı'ya bağlı Akharım beldesine, CHP'den belediye başkan adayı olan başörtülü Sevinç Özdemir'e, Afyonkarahisar il yönetimi de destek verdi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesine, CHP'den belediye başkan adayı olan başörtülü Sevinç Özdemir'e, partisinin Afyonkarahisar il yönetimi de destek verdi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Mesude İntepe ve CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, belediye başkan adayı Özdemir'i evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Görgöz, başkan adayının başının örtülü olup olmadığının öneminin olmadığını söyledi. İl örgütü ve kadın kollarıyla Özdemir'e destek vermeye geldiklerini dile getiren Görgöz, "Şimdiden başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Akharım'da tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz. Sevinç başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Destekçiyiz, hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

CHP olarak hiçbir zaman insanların kılığına kıyafetine, başının örtüsüne ya da saçına-sakalına önem vermediklerini söyleyen Görgöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim için önemli olan insandır. Kadın kolları başkanımız ve yönetimlerimizle beraber az önce de belirttiğim gibi, Sevinç başkanımıza destek vermeye geldik. Onun başının örtülü olması ya da açık olması bizim için hiçbir önem arz etmiyor. Sadece ve sadece biz, onun düşüncelerinin özgür olduğunu biliyoruz. Onun için de onunla beraberiz. Hiçbir şekilde bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Bu ülkeye başörtüsü serbestliğini de CHP getirmiştir."

İntepe ise kadın kolları olarak Özdemir'i desteklediklerini belirterek, seçilse de seçilmese de Özdemir'in her zaman yanında olduklarını, destekçisi olacaklarını ifade etti.

Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bana destek verdikleri için herkese teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse başkan olduktan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Akharım'a inşallah kadın eli değecek" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sandıklı Akharım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title