Haberler

Kılıçdaroğlu, CHP'lilere Teşekkür Etti

Güncelleme:

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayında 740 delegenin oyu ile yeniden genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, teşekkür konuşması yaptı.

Yeniden GENEL BAŞKAN SEÇİLEN KILIÇDAROĞLU: BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

CHP'nin 18'inci Olağanüstü Kurultayı'nda 740 delegenin oyu ile yeniden genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, teşekkür konuşması yaptı. Kurultay salonunda konuşan Kılıçdaroğlu, "Sağlıklı bir rekabetin olabileceğini, bir arada rahatlıkla tartışabileceğimizi bütün dünyaya gösterdik. Gençler, meydanlarda slogan atıyorlardı. Birleşe birleşe kazanacağız diye. Evet, artık ayrılık, gayrılık yok. Birleşe birleşe kazanacağız. Gücümüzü birleştireceğiz" dedi. Genel Başkan Adayı Muharrem İnce'yi de sahneye davet eden Kılıçdaroğlu, sözü bir süre İnce'ye bıraktı. Sorumluluğum arttı diyen Muharrem İnce ise "Daha fazla çalışacağız. 1 saat öncesinde Sayın Kılıçdaroğlu benim rakibimdi. Şimdi rakibim değil benim genel başkanımdır. Bu yağma düzeninden bu faşist diktatörden kurtulmak için elimden ne geliyorsa onu yapacağım" ifadelerini kullandı.

"ARTIK AYRILIK GAYRILIK YOK"

CHP'ye yakışır bir kurultay gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "18. olağanüstü kongremizi tamamladık. bu kongreyi başarıyla sonuçlandırdık. bir bayram havası içinde kongre yapmaktan son derece mutluyum. Sağlıklı bir rekabetin olabileceğini, bir arada rahatlıkla tartışabileceğimizi bütün dünyaya gösterdik. Bundan ötürü de son derece mutluyum. Şimdi hepimize bir görev düşüyor. Gençler, meydanlarda slogan atıyorlardı. Birleşe birleşe kazanacağız diye. Evet, artık ayrılık, gayrılık yok. Birleşe birleşe kazanacağız. Gücümüzü birleştireceğiz. Ben oy versin vermesin bütün delege arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. CHP'ye yakışır bir kurultayı gerçekleştirdiğimiz için" diye konuştu.

"DEMOKRASİYİ GELİŞTİRME KONUSUNDA DÜNYAYA ÖRNEK OLACAĞIZ"

Teşekkür konuşmasında "İzniniz olursa diğer genel başkan adayımız sayın Muharrem İnce'yi buraya almak istiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, İnce'yi sahneye davet ederek el sıkıştı. Biz büyük bir aileyiz, diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz haklıyız. Biz güçlüyüz. Biz yarışırız. Uygarca yarışırız. Biz eleştiririz. Uygarca eleştiririz. Biz demokrasiyi getirdik. Demokrasiyi getirme konusunda da dünyaya örnek olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yeni kadrolar yetiştirmek zorundadır. Cumhuriyet Halk Partisi halka umut vermek zorundadır. Cumhuriyet Halk Partisi küçük çocuklarımızın bile geleceğe umutla baktığı bir Türkiye'yi ayağa kaldırmak zorundadır. Cumhuriyet Halk Partisi kendi içinde tartışır ama bunu büyük bir disiplin içinde artık yerine getireceğiz. Bu konuda benim sözüm söz. Size söz verdim sözümde duracağım" ifadelerini kullandı.

"BİR KULVAR AÇTIK, O KULVARI GENİŞLETİN"

Gençlere siyasete girin çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Gençler size her zaman inandım, her zaman güvendim. Bu ülkenin geleceği gençliktedir. Siyasete giriniz. Sadece burada olanlara söylemiyorum. Türkiye'de siyaset yapmak isteyen gençler, siyaseti zorlayınız. Siyasete mutlaka giriniz. Eğer ülkenin sorunlarının çözülmesini istiyorsanız, benim de sözüm dinlensin istiyorsanız, benim de katkım olsun diyorsanız mutlaka siyasette yerinizi alın. Bir kulvar açtık, o kulvarı genişletin. Yüzde 10 barajını kabul etmeyin. İsteyin daha yükseğini isteyin. Daha fazlasını isteyin. Ben hepinize yeniden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"ÖNCEDEN 15 SAAT ÇALIŞIYORSAM ŞİMDİ 20 SAAT ÇALIŞACAĞIM"

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, "Önceden beni Yalova'daki seçmenler seçiyordu, grup başkanvekilliğinde milletvekilleri oy veriyordu. Ama bugün Hakkari'den Edirne'ye Artvin'den Muğla'ya Türkiye'nin dört bir yanından kurultay delegesi arkadaşlarım oy verdi. Önceden 15 saat çalışıyorsam şimdi 20 saat çalışacağım. Sorumluluğum arttı" dedi.

"BU FAŞİST DÜZENİ YIKMAK İÇİN EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Gençlere seslenen İnce, "Yarışacağız. Tartışacağız ama kavga etmeden sonucu kabulleneceğiz. Türkiye'ye çok partili yaşamı Cumhuriyet Halk Partisi getirdi. İsmet Paşa getirdi. Şimdi bunu taçlandırmak için bu Recep Tayyip Erdoğan'ın ileri demokrasi dediği bu faşist düzeni yıkmak için el birliği ile çalışacağız" diye sözlerini sürdürdü.

"1 SAAT ÖNCESİNDE KILIÇDAROĞLU RAKİBİMDİ, ŞİMDİ GENEL BAŞKANIMDIR"

Muharrem İnce, konuşmasında şunları kaydetti:

"Emriniz olur sıfır oy aldığım iller başta olmak üzere, il başkanlarımızın emri olur. Ne zaman davet ederseniz oradayım. Çalışmalara devam edeceğiz. Daha fazla çalışacağız. 1 saat öncesinde Sayın Kılıçdaroğlu benim rakibimdi. Şimdi rakibim değil benim genel başkanımdır. Bu yağma düzeninden bu faşist diktatörden kurtulmak için elimden ne geliyorsa onu yapacağım. Bana oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanımıza saygılarımı sunuyorum."

"KUZEY KORE'NİN KURULTAYI DEĞİL BURASI, CHP'NİN KURULTAYI"

Teşekkür konuşmasını sonlandırırken demokrasi sayfası açtıklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni bir sayfa açtık. Güzel bir sayfa açtık. Bir demokrasi sayfası açtık. baksınlar Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurultaylarına. Kuzey Kore'nin kurultayı değil burası. Türkiye Cumhuriyeti'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurultayı burası. Hepinize en yürekten şükranlarımı sunuyorum. Muhabbetle kalın, dostça kalın diyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Kuzey Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title