Haberler

CHP Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer Açıklaması

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, basın toplantısı düzenledi.

Milletvekili Adayı Yazar Ömer Fethi Gürer, Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partili vatandaşlardan emanet oy istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklamada CHP İl Başkanı Erhan Adem ve Milletvekili Adayları Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan el ele vererek Niğdelilerin desteklerini istediler.

Basın açıklamasında konuşan CHP Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, "Yalanla, talanla, çalanla işim olmayacak. Eğer diğer partilerin destekleriyle seçilirsem, Niğde'nin sorunu nedir çözümü nedir herkese ispatlayacağım. Bu seçimde sloganımız 'Niğde İçin Birleşiyoruz' sloganıyla Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partili bu seçim için emanet oy istiyorum. İş alanlarını artıran, buna çözüm üreten, hayvancılıkla tarımı geliştirirken turizm alanında Niğde'yi öne çıkaracağız. Çünkü turizm demek daha çok AŞ daha çok iş üreteceğiz. Nevşehir'e gelen 3 buçuk milyon insanın 1 milyonunu Niğde'ye sokabilmek için eğer biz bunu gerçekleştirirsek, patatesçi, domatesçi çiftçimin ürününü sokağa dökülmez ve değer bulur" dedi.

Niğde'nin tarihini bildiğini ve sorunların çözümünün olduğunu anlatan Gürer, konuşmasına şöyle devam etti:

"Niğde'nin acılarını yaşamış bir insanım. Elmanın hayvan yemi olduğunu, patates yola döküldüğünü bilirim. Niğde'nin tarihini bilmeden Niğde'ye hizmet getirdiğini sananlar var. Niğde'ye gübre fabrikası gelecekti 10 yıl önceki gazeteleri açın bakın. Niğde'ye Almanlar geliyor, Çinliler geliyor, Japonlar geliyor bir havaalanını yapamadılar. Niğde'ye anlattıklarını söylediklerini gerçekleştiremeyenler otomotiv fabrikası yapacağız derken Wolsvagen'in kaportasını Niğde'ye anıt diye diktiler" diye konuştu.

Basın açıklaması sonrasında CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Milletvekili Adayları Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan el ele vererek fotoğraf çektirdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ömer Fethi Gürer Kartal Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title