Haberler

CHP Muğla Milletvekili Demir'den Başkan Kocadon'a Ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili ve 7 Haziran 2015 Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olan Nurettin Demir'in, halkın sevgisini kazanmış bir milletvekili olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, siyasetin kavgayla değil; sevgi mesajlarıyla yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'e; Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya da eşlik etti. Gündemdeki konuların konuşulduğu ziyaret boyunca, yaklaşan genel seçimlerle ilgili de yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Siyasetin kavgayla değil, sevgi mesajlarıyla yapılması gerektiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Sayın Nurettin Bey, Muğla genelinde her kesimin sevgisini kazanmış bir milletvekilidir. Güler yüzlülüğü ve sıcak davranışlarıyla herkese örnek olmuştur." dedi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ise "Sayın Kocadon çok önemli bir konuya değindi. Siyasette ayrımcılık olmaz. Biz de CHP olarak bu konuda hep hassas olmuşuzdur. Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi çalışmalarımızda da her kesimi kucaklayan bir yapıda olacağız." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Demir Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title