Haberler

CHP Muğla İl ve İlçe Başkanları, Mehmet Kocadon'a Teşekkür Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla ve Bodrum Yönetimi, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışmalara vermiş olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla ve Bodrum Yönetimi, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışmalara vermiş olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Gülçin Kadıköy ve Semahat Berber katıldı.

26. Dönem Milletvekilliği için yapılan her iki seçimde, hem Bodrum hem Muğla'da CHP'nin birinci parti çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden İl Başkanı Alban "Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'a Bodrum'da ve Muğla'nın diğer ilçelerinde yapmış olduğu çalışmalar için partim adına teşekkür ederim" dedi.

Ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a İl Başkanı Alban teşekkür belgesini, İlçe Başkanı Seymen ise teşekkür mektubunu takdim etti. Başkan Mehmet Kocadon da il ve ilçe başkanına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title