Haberler

CHP Milletvekillerinden Kılıçdaroğlu'na Destek

CHP'li 16 milletvekili, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

CHP'li 16 milletvekili, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

CHP Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Gök, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem, Isparta Milletvekili İrfan Bakır ile Mersin milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Aytuğ Atıcı adına yapılan yazılı açıklamada, 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan ihtiyacının daha da arttığı belirtildi.

AK Partinin halkın işsizlik, yoksulluk ve adalet gibi temel sorunlarını unutturmaya çalıştığı, seçim vaatlerini gerçekleştirmek yerine, halka hiç ilgilendirmeyen "Başkanlık Sistemi"ni dayattığı öne sürülen açıklamada, önümüzdeki zorlu dönemde güçlü bir CHP'nin olmasının halkın umutlarını diri tutacağı ve kararlı bir şekilde mücadele etmesini sağlayacağı kaydedildi.

CHP'nin güçlenmesinin yolu sosyal demokrasinin ruhuna uygun olarak kongre ve kurultaylardan geçtiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek, geleceğe yönelik politikalar geliştirmek ve kadrolarını yenilemek üzere partimizin 35. Olağan Kurultay takvimi işlemektedir. Olağan kurultayımızın iki ay içinde yapılması planlanmışken bu günlerde olağanüstü kurultay talebinde bulunmanın partimize ve ülkemize bir yarar sağlamayacağı kanısındayız. Bu bağlamda biz isimleri bulunan Akdeniz Bölgesi milletvekilleri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğumuzu partili yoldaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Elif Doğan Türkmen Kemal Kılıçdaroğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title