Haberler

CHP Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Burcu Köksal Sandıklı'da Partilileri ile Buluştu

- CHP Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Burcu Köksal Sandıklı'da partilileri ile buluştu Vekiller referandumu değerlendirdiAFYONKARAHİSAR - Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Sandıklı ilçesinde partililerle buluştu.

- CHP Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Burcu Köksal Sandıklı'da partilileri ile buluştu

Vekiller referandumu değerlendirdi

AFYONKARAHİSAR - Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Sandıklı ilçesinde partililerle buluştu.

Belediye Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelen ve burada konuşma yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal "Bu iş siyasi parti işi değil. Bu iş vatan işi. Bugüne kadar hep sahada oldum yine refarandum için sahadayım. Ama sahada hiç Cumhuriyet Halk Partisi propagandası yapmadım. Her yerde bu teklifin içeriğini anlatıyorum, anlatacağım. Hemşehrilerim teklifin içeriğini öğrendikçe 'Bu kadar yetkiyi babamıza dahi vermeyiz' demeye başladılar. Önümüzdeki bir aylık sürede hiç kimseyle tartışmadan polemiğe girmeden içeriği anlatacağız. Biz hiç kimseye evetçi hayırcı demiyoruz. Vatan haini demiyoruz, terörist demiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde siyaset yapmaya çalışıyoruz. Hollanda'da yaşananlara bakıyoruz. Dışarıda demokrasi diyenler aynı baskı ve yasakları bize uyguluyorlar. Sinanpaşa ilçesinde AK Partili belediye başkanı bize yer vermedi" dedi.

"Demokraside değişmez 3 kural vardır"

Daha sonra kürsüye çıkan CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu ise yaptığı konuşmada, "Ben Sandıklı'ya bu anayasa paketinde neler olduğunu anlatmaya geldim. Demokrasilerde değişmez üç kavram var; yasama, yürütme, yargı. Bu pakette bunlar ortadan kalktığı için hayır diyoruz. Bu üç kuvvet bir araya gelirse monarşi olur, tek adam olur. Bütün insanlık için yazılan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinde de bu üç kuvvetin ayrılması yazıyor. Bunlar ayrılmaz ise anayasa yoktur, aldatmaca vardır" diye konuştu.

(AB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Aykut Erdoğdu Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title