Haberler

CHP Milletvekili Kayan'dan Cem Vakfı Babaeski Şubesi'ne Ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hayati Dağlıoğlu'nu ziyaret etti.

Kayan, ziyarette yaptığı konuşmada, 25. dönem milletvekilliği genel seçiminde parti olarak başarılı sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Seçimin demokratik ortamda ve partilere yakışır şekilde olaysız tamamlandığını belirten Kayan, seçimde çıkan sonuçlardan son derece memnun olduklarını ifade etti.

Herkesin halkın iradesine saygı göstermesi gerektiğini ileri süren Kayan, "Halk özgür iradesi ile oy kullanma hakkını savunarak 7 Haziran Pazar günü sandık başına gitti. Desteklediği, ülkenin başına geçmesini istediği partiye oy verdi. 7 Haziran'da demokrasinin gereği yerine getirdi. Seçim demokratik ortamda partilere yakışır şekilde olaysız ve sükunet içerisinde tamamlandı. Halk iradesini kullandı. Herkesin halkın iradesine saygı göstermesi gerekiyor. Parti olarak seçimde başarılı sonuçlar elde ettik. Şimdi ise halkın bize verdiği yetki ile halka hizmet edeceğiz. Parti olarak bundan son derece memnuniyet ve mutluluk duyacağız. Diğer milletvekillerimiz ile Kırklareli'ni Ankara'da en iyi şekilde temsil edecek, ilimiz ve ülkemizin geleceği için alınacak kararları en doğru ve hızlı bir şekilde yürüteceğiz. Seçimde bize verilen destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Seçimin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Dalıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Türabi Kayan Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title