Haberler

Chp, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir 25. dönem Milletvekili adayları düzenlenen tanıtım toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir 25. dönem Milletvekili adayları düzenlenen tanıtım toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi 25'inci dönem milletvekili adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya milletvekili adayları Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, Fikret Şahin, Ali Kemal Deveciler, Ensar Aytekin, İrfan Barış, İsmail Aynur, CHP'li belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, Cumhuriyet Halk Partisi'nin uzun yıllar sonra Balıkesir genelinde kontenjansız yargı denetiminde tüm üyelerin katıldığı bir ön seçimle milletvekili adaylarını belirlediğini ifade ederek "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu kararı parti tabanına bir öz güven ve çalışma cesareti yükleyerek örgütün iktidar umudunu arttırmış ve seçmenin partimize yönelik algısını olumlu yönde değiştirmiştir.Cumhuriyet Halk Partisi 2015 genel seçimi için yeni bir anlayışla hazırlayıp geçtiğimiz Pazar günü kamuoyuna sunduğu seçim bildirgesi bir ilke imza atarak tüm toplumun katkısını almıştır.Aylarca süren çalışmalarda örgütlerimiz ve farklı toplum kesimlerini dinlemiş akademisyenler ve uzmanların görüşlerini alınmıştır. Bu açıdan seçim bildirgemiz yalnızca partimizin değil tüm toplumun düşüncelerini beklentilerini ve önerilerini yansıtmaktadır"dedi.

CHP'nin bugünkü hedeflerinin temelinde Cumhuriyet kazanımları ve sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan eşitlik özgürlük dayanışma ve barış'ın olduğuna dikkat çeken CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol " CHP'nin gerçekleştireceği büyük dönüşüm özgür insan ve güçlü yurttaş ideali üzerinde yükselecektir. Özgürlük adalet, refah ve barış içinde ortak bir geleceği hep birlikte kuracağız. CHP iktidarında muasır medeniyetler seviyesine çıkacak, demokrasi, ekonomik kalkınma ve insani gelişmişlik açısından ön sıralarda yer alacağız. Cumhuriyet Halk Parti'liler olarak bu bildirgede ortaya konan büyük dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmek için kararlılıkla çalışacağımıza tüm halkımıza söz veriyoruz. Yaşanacak Bir Türkiye için yola çıktık bunu hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Akın Mehmet Tüm Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title