Haberler

CHP'de İstifa Depremi! Manisa İl Yönetimi Düştü

Güncelleme:

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren CHP'de 14 yöneticinin istifa etmesiyle Manisa il yönetimi düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Mustafa Ada ve 14 yöneticinin istifa etmesiyle il yönetimi düştü. Yönetimdeki istifalar hakkında gazetecilere açıklama yapan Ada, yönetimden istifa etmelerini "parti içi çekişme" olarak algılanmaması gerektiğini belirterek, 1 Kasım seçimlerinde daha iyi bir sonuç alabilmek amacıyla böyle bir çalışma içerisine girdiklerini bildirdi.

"SEÇİM İÇİN UYGUN DEĞİLLERDİ"

Genel Merkez tarafından kendisine yeniden görev verildiğini anlatan Ada, "Bazı yöneticilerimiz yeterli değildi. Seçim dönemi için uygun değillerdi. Biz bunu seçim başarısı için yaptık. Zaten bir bölümü partiye, çalışmalara ya da toplantılara gelmiyordu. Partide kan değişimi oldu, yeni yönetimde 12 kişi değişti." diye konuştu.

"CHP'NİN 1. PARTİ ÇIKMASI İÇİN YAPILDI"

Ada, konuya ilişkin şunları kaydetti: "Bu 1 Kasım seçimlerine yönelik yapılmış bir çalışma. Seçim başarısının artırılması için 14 kişi yönetimden istifa etti ve il yönetimi düşürüldü. Bugün saat 10.30 itibarıyla yönetimimiz yeniden göreve getirildi. İçerisinde yeni arkadaşlarımız var. Her şey, CHP'nin seçimlerde Manisa'dan 1. parti olarak çıkması için yapıldı."

Ada, Yunusemre İlçe Başkanı Ali Ercan'ın da sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini yerine Devrim Bali'nin getirildiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Ada Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (108)

BAHRİ:

CHP VE ZİHNİYETİ BOZUK. CHP DEN BU ÜLKEYE HAYIR GELMEZ.

81
18
yanıtYanıtla
Malatya lıMobil-ANDROID:

Adam gibi adam recep Tayip Erdoğan izindeyiz

86
10
yanıtYanıtla
....:

MÜSVEDDE.

yanıt5
yanıt2
Selam Avusturalya:

Sizleri görünce Atatürk den de soğdum

85
3
yanıtYanıtla
CHP ESAS NEDİR ONA BAKMAK LAZIM:

BU ÜLKEDE BİR TERÖR SORUNU VARSA BU ÜLKEDE BİR BÖLÜCÜLÜK SORUNU VARSA BU ÜLKEYİ KURAN CHP ZİHNİYETİNDEN KAYNAKLANMIŞTIR . DELİNİN BİR BİR KUYUYA BİR TAŞA ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ MİSALİ NE MUTLUM TÜRKÜM DİYEREK ÜLKEYİ BÖLEN BÖLÜCÜLÜK YAPAN CHP DİR. ELHAMDÜLİLAH MÜSLÜMANIM YERİNE BUNU DERSEN İŞTE SONUÇLARI ORTADA VE BİR YANDAN DA İNSANLARI DİNSİZ İMANSIZ YETİŞTİRİRSEN NETİCE BU

63
16
yanıtYanıtla
İŞTE:

KUYUYA TAŞ ATAN DELİ, BU DELİ.

yanıt9
yanıt4
Hasan:

Kürt faşizmine son yaşasın özgürlük yaşasın TC..

68
5
yanıtYanıtla
sago:

Sizin krediniz bitti taa 50 yıl önce aklı başında olanlar sizin ne mall olduğunuzu anladıda hala inat eden dinsizler var onlardan zaten umut kesildi

61
10
yanıtYanıtla
AKEPE GİTMELİ,TERÖR BİTMELİ:

TÜRKİYENİN HUZURU İÇİN.

21
45
yanıtYanıtla
ordulu birol:

Hepiniz gelin parti olarak AKP bin tırnağı olamazsini

46
12
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title