Haberler

CHP Malatya'da Ön Seçim Yaptı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için Malatya'da CHP tarafından ön seçim yapıldı. Ön seçimde 11 aday adayı ile birlikte yarışan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP'nin kapatılması iddiası ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Bunların hepsi MİT operasyonu" diyen Ağbaba, "Bir kampanya başlatılmıştır. Önce Umut Oran üzerinde başladılar. Şimdi de İş Bankası üzerinden bize bir şey yapmaya çalışıyorlar. Nihai hedef CHP'yi kapatmak. Nihai hedef o. Muhalefetten rahatsız olan bir kişinin CHP'den rahatsız olmaması düşünülemez. Ama bunların CHP'yi kapatmaya gücü yetemez. Ancak halkın gücü yeter kapatmaya. Böyle bir hazırlıklarının olduğunu biliyoruz, böyle bir çalışma yaptıklarını biliyoruz, geçtiğimiz günlerde söylediğimiz gibi MİT'in böyle bir çalışması var. Bu süreçte göreceksiniz MİT bizi zayıf düşürmeye, bizim dışımızda bazı partileri yüksek göstermeye çalışacak. Bunların hepsine hazırız. Hiç ismi sanı olmayan partileri yüksek göstermeye çalışacaklar. Bunların içerisinde MİT operasyonu var. Bunları açıkça söylüyorum" açıklamasında bulundu.

16 yıl aradan sonra Malatya'da ön seçim yapılması ile ilgili de konuşan Ağbaba, "Diğer siyasi partilere örnek olacak bir uygulama. Bizimki temayül falan değil onu söyleyeyim. AK Parti ile karıştırmamak lazım. Onların ki çakma bir seçim. Seçim değil daha doğrusu. Sonuç açıklanmayan bir şeye seçim denemez. Bizim ki özgürce herkes oyunu kullandı herkes propagandasını yaptı. Bu ön seçimde genel başkan yardımcısıyla ilk kez aday olmuş arkadaşımız arasında hiçbir farkımız yok. Herkes özgürce oyunu kullanıyor. Propagandasını yapıyor. Genel Başkan Yardımcısı ile yeni aday olmuş birisinin aynı koşullarda yarışması partimiz için önemli" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veli Ağbaba İş Bankası Umut Oran Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title