Haberler

CHP'lilerden "Validebağ" Yürüyüşüne Destek

Validebağ’da yapımı devam eden cami inşaatına tepki gösteren bir grup inşaat alanına yürüdü.

Validebağ'da yapımı devam eden cami inşaatına tepki gösteren bir grup inşaat alanına yürüdü. Gruba CHP Parti Meclis üyeleri destek verdi.

Üsküdar Validebağ'da yapımı süren camii inşaatını protesto eden yaklaşık 500 kişilik bir grup saat 19.00'da Acıbademdeki Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin önünde toplandı. Buradan Validebağ'a gruba CHP İstanbul Büyükşehir Meclis üyeleri de destek verirken CHP'li Tuncay Özkan da yürüyüşün sonlarına doğru gruba katıldı. Basın açıklamalarının yapıldığı alana gelen gruptakiler sık sık slogan atarak inşaata tepki gösterdi.

Grup burada oturma eylemi yaparken açıklama yapan Özkan, "Yaptığımız şey Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık geleceğine doğru el uzatmaktır. Bir toplumda kadınlar cinayet kurbanı oluyorsa, ağaçlar cinayet kurbanı oluyorsa, işçiler cinayet kurbanı oluyorsa ve niye öldürülüyorsunuz diye soranlar dövülüyorsa orada katiller egemen olmuş demektir. Aydınlık Türkiye'yi kurmak için yürek yüreğe el ele omuz omuza mücadelede bulunan herkesi sevgiyle sayıyla selamlıyorum" dedi.

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yürüyüşün ardından grup yapılan açıklamaların sona ermesiyle olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Validebağ İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title