Haberler

CHP'lilerden Siyah Çelenkli Protesto

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan ilçe örgütü, 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ilişkin verilen takipsizlik kararını protesto etmek için Kozan Adliyesi bahçesine siyah çelenk bıraktı.

CHP Kozan İlçe Örgütü, 17 ve 25 Aralık operasyonlarına ilişkin soruşturma hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen takipsizlik kararına tepki göstermek amacıyla Kozan Adliyesi önüne siyah çelenk bırakmak istedi.

Adliye binası önünde toplanan partililer çelengi adliye merdivenlerine koymak istedi. Polisin ikazı üzerine bazı partililer duruma, "Ne yapalım kardeşim bu çelengi yola mı bırakalım?" şeklinde tepki göstererek çelengi polis nezaretinde adliye bahçesine bıraktı. Çelenk sonrası kısa bir konuşma yapan CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, 17 ve 25 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesini ve hükümeti eleştirdi. Karavelioğlu, "Son yüzyılın, Cumhuriyet tarihinin, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin bu denli bu hükümetin baskısına maruz kaldığı için Atatürk'e şahsım olarak onun koltuğunda oturan ilçe başkanı olarak özür diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı unutulunca İlçe Başkanı Karavelioğlu'nun komutu ile saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

CHP Kozan İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen eylem olaysız şekilde dağıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title