Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Yağmur Altında Konser İzledi

Güncelleme:

Yalova'da 1 Haziran'da yenilenecek yerel seçim öncesi, Volkan Konak konserine katılan Kılıçdaroğlu, konseri sağanak yağmur altında izledi.

Yalova'da 1 Haziran'da yenilenecek yerel seçim öncesi partisinin düzenlediği Volkan Konak konserine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konseri sağanak yağmur atında izledi. Korumaları Kılıçdaroğlu'na yağmurluk yetiştirmek için adeta birbirleri ile yarışırken, Kılıçdaroğlu yağmurluk istemedi.

KILIÇDAROĞLU YAĞMURLUK İSTEMEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova'da 1 Haziran'da yeniden yapılacak yerel seçim öncesi partisinin düzenlediği Volkan Konak konserine katıldı. Konserin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanı'na partisinin seçim otobüsü ile gelen Kılıçaroğlu'nu CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP'li milletvekilleri ve CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman karşıladı. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde alana giren Kılıçdaroğlu, halkı selamladıktan sonra kendisine ayrılan bölüme oturdu. Ancak kısa süre sonra başlayan sağanak yağış hızını arttırdı. Yağmurun başlaması üzerine korumaları CHP liderinin ıslanmasını engellemek için yağmurluk yetiştirme yarışına koyuldu. Kılıçdaroğlu ise, eliyle yağmurluk istemediğini işaret ederek, sahnede süren konuşmaları sağanak yağış altında izlemeye devam etti.

"ANKARA'DAKİLER İSTEMEDİ"

Sonrasında sahneye gelen Kılıçdaroğlu, "Yağmurun yağdığını biliyorum. Hepimiz ıslanacağız ama hiç önemli değil. Bir seçim yapıp belediye başkanınızı seçtiniz. Koltuğuna oturdu. Mazbatasını aldı. Ankara'daki beyler dediler ki; hayır o belediye başkanı değil. Yeniden seçim yapılıyor. Ben Yalova'ya inanıyorum, Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" dedi.

Ardından sahneden inerek yerine oturan Kılıçdaroğlu, konserin kalanını şemsiye altında izledi. Alkışlar altında sahneye çıkan ünlü sanatçı Volkan Konak ise şarkılarını birbiri ardına seslendirdi. Alanı dolduran CHP'liler, yağmura aldırış etmeden konserin tadını çıkardılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Volkan Konak Yalova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ilber ortaylı:

hayatımda bu kadar cahili bir arada görmemiştim!

24
17
yanıtYanıtla
zh ulzn:

beni köyümün yağmurlarında yıkasınlarmı diyo kemal? :D

19
8
yanıtYanıtla
keMAAAALLLLL:

yapçak bir şey yok adı üstüne dediğimiz gibi

20
6
yanıtYanıtla
BJK:

tipleri kesss :D

14
10
yanıtYanıtla
AlSanaalsana@web.de:

Efkar dagitiyor adam

18
4
yanıtYanıtla
adem yavuz:

BİRGÜN CUMADA GÖRENİNİZ VARMI ŞİMDİ DERLER BİZ SİZ GİBİ GÖSTERİ YOPMIYORUZ SİZ ONU YAPMADANDA MUAFSINIZ AMA ŞARKI DİNLEMEK SİZE COOOOOK GÜZEL

12
9
yanıtYanıtla
KORO:

boşuna demiyoruz KE-MAL

14
4
yanıtYanıtla
YAĞMURUN ALTINDA ISLANAN AŞK:

aşk yağmurda ıslanmaya benzer sırılsıklam aşık olursun üşümekten titrersin ama hep yalnızsın ve tek başınasın hiç düşünmezsin,derdi tasayı hiç umrunda olmaz dünya....

12
5
yanıtYanıtla
GOD FATHER:

bu çocuklar bizim çocuklarımız diyor onların babası olamam ama konser alanına dizilmiş oturuyorlar karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde şemsiyeler yağmurluklar birbirlerine ikram ediyorlaaaar.birbirleriyle gülüyorlar şahalaşıyorlar.o çocuh(muharrem ince) aklından geçiriyor benim de bir şemsiyem olsa benim de bir yağmurluğum o olsa diyor.kamal bana niye almıyorsun diyor bizde niye yoh diyor :D

10
7
yanıtYanıtla
Bu adamMum72@hotmail.de:

Hastayim bu adama. Kemal komedi show :))

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title