Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Baykal İçin Sert Sözler

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Baykal-Erdoğan görüşmesiyle ilgili "Baykal gitmeye niyetliydi 'Koalisyon konusu olmasın' dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.

"BEN DE ÇOK AYRINTI BİLMİYORUM"

Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan, Bekir Coşkun ve genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'a konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu görüşme nedeniyle Baykal'ı sert bir şekilde eleştirip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Dışişleri Konutu'nda yaptığı görüşmeye ilişkin "Ben de çok ayrıntı bilmiyorum" dedi.

"İÇERİDE KOALİSYON DA GÖRÜŞÜLMÜŞ"

Kılıçdaroğlu, "Baykal gitmeye niyetliydi. Ben 'Sakın Kaçak Saray'da olmasın' ve 'Koalisyon konusu olmasın' dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş. Sayın Deniz Baykal'ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00'ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum" diye konuştu.

"O GECE BANA NEDEN ULAŞAMADIĞINI ANLAMADIM"

Baykal'a koalisyon uyarısı yapmasına rağmen bu konunun Erdoğan ile görüşüldüğünü açıklayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sayın Deniz Baykal, televizyona yaptığı açıklamanın biraz daha ayrıntılısını bana anlattı. Bilgim dahilindeydi görüşme. Baykal gitmeye niyetliydi. Ben 'Sakın kaçak Saray'da olmasın' ve 'Koalisyon konusu olmasın' dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş. Sayın Deniz Baykal'ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00'ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum."

"KAFAMDA BİR İSİM YOK"

Deniz Baykal'ın Meclis Başkanı olmasına ilişkin tartışmaya da değinen Kılıçdaroğlu, "Meclis Başkanlığı konusunda kafamda bir isim yok. Daha erken bu ismi belirlemek" diyerek Baykal için kapıları kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Sözcü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (161)

seyma:

tayyip in bütün kirli işlerini ortaya çıkaran adam gibi adammm kılıçdaroğlu

8
46
yanıtYanıtla
fuatavni:

açıklıyorum. . . !!! asıl çift başlı parti CHP''dir. . . . !!! partisine hakim olamayan kaset genel başkanı çarkçı kemal devlete nasıl hakim olacak. . . . !!!

36
6
yanıtYanıtla
:

Adam gibi adamsın Kılıçdaroğlu. Oyumu bundan böyle sana vereceğim. İnşallah dediğini yapar, taşeronluğu kaldırır, emeklilikte yaşa takılanları bekledikleri sonuca ulaştırır, her bayramda emeklilere çift maaş verirsin.

13
23
yanıtYanıtla
Ergin erdincMobil-IOS:

Tek yol akp

21
13
yanıtYanıtla
koyuna benzeyen köpek tori:

bence kemal abi, deniz baykal. a chp genel başkanlığı koltuğunu bıraksan daha iyi olmaz mı abi. .

29
4
yanıtYanıtla
BU CHPLILER HEPSI APTALmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

lan kemal sana memlekwtin tunceli inamayip guvenmedigi icin chpye oy vermedi kemal memleketi tuncelinin kendisine gunenmeyip inanmadigini bildigi icin secime memleketi tunceli degil izmirden aday oldu eger kemal memleketi tunceliden aday olsaydi simdi vekil bile degildi genel mudur kasetci kemalll ey chpliler siz bu adama neden oy verirsininz hpdliler bile biliyo chp sut vermeyen inek secmenleride okumus kara cahil yalan neden oy veriyonuz memleketi dahi istemeyen adama...

20
12
yanıtYanıtla
KILIÇDAROĞLUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalandar yalandar yalandaroğlu. En kirli, en sahtekar bir insanoğlu...

24
7
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY 67:

LA KILICIYOKOGLU SEN O GECE RAKI, YI FAZLA KACIRMISIN ONDANDIR

17
14
yanıtYanıtla
Karakartal:

seni kim takar, kiro!

24
6
yanıtYanıtla
BU ADAM VAR YAAAA A. ....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu sn Davutoğlu nun tırnağı bile olamaz.

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title