Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gazipaşa'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bir dizi açılış ve ziyaret için Antalya'da bulunan Kılıçdaroğlu, Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç açılışta yaptığı konuşmada 25 bin metrekare alanı kamulaştırarak ilçeye bu projeyi kazandırdıklarını söyledi. Şebeke suyu kadar temiz arıtma sularının olduğunu kaydeden Özgenç, "Arıtmanın maliyeti 9 milyon 244 bin lirayı buldu. Havalimanımız çalışmaya başladı. Bu yıl Oslo, Kopenhag, Belçika uçuşları eklendi. Her şeyi Gazipaşalılar için, halkımız için yapıyoruz" dedi.

'Başbakan Kemal' sloganları ile kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, Gazipaşa'da olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Gazipaşan'nın çok güzel bir ilçe olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, "Gazipaşa hepimizin üzerine titremesi gereken bir yer. Tarihi ve güzel bir doğası ile denizi var. Burayı büyütmek, Gazipaşa'yı bütün dünyaya açılmasını arzu ediyoruz. ve bunun için mücadele edeceğiz. İyi bir belediye başkanınız var. Çevre bu güzel doğanın korunması için büyük önem taşır. Çevreye verilen değer, bir yeşilliği korumak sadece ve sadece Gazipaşalıların görevi değildir. Bütün dünyayı korumak demektir. Güzellikleri korumak demektir. İnsanlar toplu yaşamaya başladıktan sonra çevre sorunu ortaya çıktı. Başkan Türkiye'de ilk kez uygulanan projeyi hayata geçirdi. Bizim uyguladığımız projeyi başka belediye başkanı uygulamış değil. Gazipaşalılar belediye başkanı seçmekte titiz davrandılar. Çevre çok önemli ama çevre kadar daha önemli olan bir şey daha var. Huzur ve barışa ihtiyacımız var. Yurtdışından yabancılar geliyor. Teşvik ediyoruz. Gazipaşa'yı görün diyoruz. Tarihi doğası, güzel insanları var diyoruz. Bunu söylerken bunu bir anlamda barış mesajı veriyoruz. Komşularımızla savaş noktasına geldik. Niye geldik, bu noktaya, hangi gerekçe ile geldik, niye savaş istiyoruz barış varken. Savaş neden'Ticaret yapmak varken, kültürel değişim varken neden savaş? Neden kavga edeceğiz? Çocuklar neden savaş meydanlarında ölsün? Bunun akılla,mantıkla bağdaşan bir yeri var mı?" dedi.

"Efendim neymiş Suriye'de demokrasi yokmuş. Bunun mantıklı bir yönü var mı? Orta Doğu'da hangi ülkede demokrasi var" diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Katar'da mı, Suudi Arabistan'da mı var demokrasi? İnandırıcılığı yok bunun. Biz elbette bütün ülkelere demokrasinin gelmesini isteriz. Bütün ülkelerde özgürlük olsun deriz. Türkiye'de parasız eğitim isteyen öğrenciler hapse atılıyor. Gazeteciler, yazarlar, milletvekilleri, akademisyenler hapiste. Neymiş Suriye'de demokrasi yokmuş. Önce sen kendi ülkene özgürlük ve demokrasiyi getireceksin ki inandırıcı olabilsin."

Kılıçdaroğlu, Gazipaşa Havaalanı ile ilgili olarak ise, "Gazipaşa'ya havaalanı yapıldı. Uzun süre çalışmadı. Sadece yabancı uçaklar geliyor. THY henüz gelmiyor. Niye gelmiyor. Önce bu soruyu soruyoruz. Uçak aynı, pilot aynı yer aynı, onlar niye gelmiyor. Bu sorunu takipçisi olacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ortasında elektrik kesilince, "Belediyenin bir suçu yok. Elektrikler kesildi. Belediyede bir sorun yok. Bizim sesimizi kimse kesemez. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz halk için çalışmaya devam edeceğiz. Belediyelerimiz üzerinde bir baskı var. Ne zaman gelirse gelsinler, hiç endişe etmeyin bütün baskılara karşı direnmek bizim temel görevimiz. Bütün baskılara karşı direnceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri arıtma tesisinin açılış kurdelesini kesti. Ardından Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri tesisi gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Cem Burak Özgenç Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title