Haberler

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile Bir Araya Geldi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldiİSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldi

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Kılıçdaroğlu, Hayırlı Üniversiteliler Platformu ile bir araya gelecek ve daha sonra partisinin İstanbul Genişletilmiş 3. Bölge toplantısına katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da bugün 3 programla referandum öncesi sivil toplum kuruluşları, üniversiteliler ve partililerle bir araya geliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak Balkan Dernekleri ve Federasyonları ile bir araya geldi. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşiyor. Kılıçdaroğlu daha sonra Hayırlı Üniversiteliler Platformu ile bir araya gelecek ve ardından partisinin İstanbul Genişletilmiş 3. Bölge toplantısına katılacak.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İstanbul programında, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve ilçe belediye başkanları eşlik ediyor.

(SB-HB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title