Haberler

CHP'li Yıldırım'dan Kiad'a Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu İş Adamları Derneği’ni (KİAD) ziyaret eden CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu İş Adamları Derneği'ni (KİAD) ziyaret eden CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, projeleri hakkında bilgiler verdi.

KİAD Başkanı İbrahim Köse ve bazı yöneticiler tarafından ağırlanan Yıldırım, seçilmesi halinde yapmayı planladığı hizmetleri şöyle anlattı: "Hizmet edecek güçte olduğum için çıktığım bu yolda vatandaşlarımızın rahat etmesine yönelik çalışacağız. Sağlık sorununa kalıcı çözümler üretmek için girişimlerde bulunacağız. Kastamonu'nun tüm alt yapısını yenileyerek ulaşımda raylı sistemi hayata geçireceğiz. Konaklama sorununu ortadan kaldıracağız. Turizm konusundaki eksikliklerimizi gidereceğiz. Üniversite kenti olma yolunda önemli adımlar atacağız. Rencide etmeden dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Halk meclisleri kurarak katılımcı bir yönetim oluşturacağız. Yapacağımız her türlü projede Kastamonu nefes alacak. Kastamonu'da yapılan usulsüzlüklerin hesabını sormak için halkımızdan da destek istiyoruz. Kastamonu'da soyguna, talana, vurguna birlikte dur diyeceğiz" dedi.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirme yapan Yıldırım, Türkiye'nin 17 Aralık süreci ile farklı bir yöne doğru ilerlediğini ifade ederek, yaşanan süreçte ülkede kutuplaşmanın daha da belirgin hale geldiğini belirtti. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve herkesin sorumluluk duyması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Bir yanda yolsuzluk operasyonları, bir yanda yargıda ve Emniyet'te yapılan tasfiye operasyonları. Şimdi de eğitim camiasında yaşanan görevden almalar. Bunlara 'dur' demek, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerle mümkündür. Ehli vicdan bütün halkımızın tüm bunları görerek oy kullanmalarını istiyorum. Siyaseti görev bilinci yerine zenginleşme aracı olarak görenlerin bu seçimlerde sandığa gömülmesi gerekiyor. İktidar bize oy verecek olanları açıkça tehdit ediyor. Kendilerine oy verirken kahraman olarak gördüklerini, bize oy verecekleri zaman hain ilan ediyorlar. Haini dışarıda arayacaklarına kendi içlerinde arasınlar. 30 Mart seçimleri yapılanların hesabını sormak için milletimizin en büyük silahı olacaktır" şeklinde konuştu.

KİAD Başkanı İbrahim Köse ise, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, "KİAD olarak belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Derneğimizin kapıları herkese açıktır. Tüm adaylarımızla ortak çalışmaya hazırız" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yıldırım İbrahim Köse Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title