Haberler

CHP'li Vekillerin Ayvalık Çıkarması

CHP Milletvekilleri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çıkarma yaptı.

Ziyarete, CHP Balıkesir Milletvekilleri A. Nedret Akova, Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Mustafa Serdar Soydan, Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli, Ramazan Kerim Özkan, İstanbul Milletvekilleri Melda Onur, Mahmut Tanhal ve Manisa Milletvekili Sakize Öz, Mustafa Başgülşen ile Balıkesir il Başkanı Muzaffer Mavuk'un yanı sıra çok sayıda partili Ayvalık'ta incelemlerde bulundu.

Yaklaşık otuz kişilik CHP heyet ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ardından toplu halde Ayvalık Belediyesi başkanlık binasına geldi. Burada Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret eden dokuz vekil ve beraberindeki partililer 1/100'lik planlar hakkındaki görüşlerini bildirdiler.

Heyetin ziyaretin büyük memnuniyet duyduğunu ve moral bulduğunu ifade eden Başkan Gençer, Ayvalık'ın imar durumunu anlattı. Çok önemsediği Kırlangıç Projesi'ni Altınova Tarım Organize Sanayi Projesi hakkında CHP'li heyete geniş açılamalar yapan Başkan Gençer, bu projelerin hayata geçmesi için gerekli olan mali kaynak içerisinde olduklarını bildirdi. Altınova'da Hanımeli Pazar'ı açarak belde ve yöre gelir kapısı sağladıklarının altını çizdi.Gençer ve heyet toplu halde günün anısına başkanlık binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet, bir saatlik ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Rahmi Gençer Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title