Haberler

CHP'li Vekilden, İzmit- Kandıra Yolundaki Cinayetlerle İlgili Soru Önergesi

Chp Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, son zamanlarda cinayet olaylarının meydana geldiği İzmit- Kandıra karayolundaki güvenlik sorunu ile ilgili TBMM'ye soru önergesi verdi.

CHP Milletvekili Hürriyet, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'ün cevaplandırması istemiyle TBMM'ye verdiği soru önergesinde, İzmit- Kandıra karayolunda güvenliğin yetersiz olduğunu belirterek, bu yol güzergahına mobese kamerası eksikliğini dile getirdi. Fatma Kaplan Hürriyet önergesinde, 2 Ekim 2012 tarihinde Serpil Kömürcü, 7 Ağustos 2014 tarihinde Hüseyin Şenel ile Özgün Altun, 22 Ocak 2015 tarihinde Nuran Dutlu ve son olarak 16 Haziran 2015 tarihinde Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk cinayetlerinin ortak noktalarının İzmit- Kandıra yolu olduğunu hatırlatarak, jandarma ve polis ekiplerinin bu tür cinayetleri mobese olması halinde daha kolay çözebileceklerine dikkat çekti. Hürriyet önergesinde,  "Kocaeli il genelinde kaç mobese kamerası vardır? Mobese kameraları yeterli personel tarafından takip edilebilmekte midir? Ünü Kocaeli dışına çıkan İzmit-Kandıra yolu üzerine mobese kameralarının konulması düşünülen projeler arasında var mıdır?" sorularının yanıtlanmasını istedi. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Fatma Kaplan Hürriyet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title