Haberler

CHP'li Vekil Turgut Dibek İstifasını Geri Çekti

Güncelleme:

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, istifasını geri çekti.

CHP Parti Meclisi'nce Kırklareli Belediye Başkanlığı'na Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun aday gösterilmesinin ardından partisine istifa dilekçesi veren Milletvekili Dibek, istifasını geri geçti.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ İSTİFASINI GERİ ALDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Dibek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve istifasını geri aldığını bildirdi. Seçim çalışmalarını Kesimoğlu ile birlikte yürüteceğini kaydeden Dibek, Cuma günü Kesimoğlu ile birlikte Kırklareli'ye geleceklerini söyledi.

"İSTİFA DİLEKÇEMİ YIRTIP ATMIŞ"

Dibek, "Genel başkanımız ile bir görüşme gerçekleştirdim. Genel başkanımız istifa dilekçemi işleme dahi koymadan yırtıp atmış. Seçim çalışmalarımızı Sayın Mehmet Kesimoğlu ile birlikte sürdüreceğiz. Cuma günü bir aksilik olmadığı takdirde Sayın Mehmet Kesimoğlu ile Kırklareli'ye döneceğiz. Önümüzdeki saatlerde bu konu ile alakalı yazılı bir açıklama yapacağım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Kesimoğlu Kırklareli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

edirnemesut-adiyaman@hotmail.com:

size yakışanda buydu zaten niye bu millet size güvenmiyor anladınızmı.karşılığında ne aldınız zaman gösterecek başkana birşey vermediniz herhalde o tükürdüğünü yalamadı

16
2
yanıtYanıtla
murat aktepemurat.aktepe.67@hotmail.de:

iste chp bu

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title