Haberler

CHP'li Vekil Tanju Özcan ve Gökçesu Belediye Başkanı Atilla Ateş, Başkan Öz'ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Mengen Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Mengen Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Altınok Öz, Milletvekili Tanju Özcan ve Mengen Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş'e Kartal'da hayata geçirdiği projeleri anlattı. Başkan Altınok Öz, "Kartal'da insan odaklı projeler yapıyoruz. Önceliğimiz insandır. Kartallıların huzurlu ve güvenli bir Kartal'da yaşamaları için çalışıyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Tanju Özcan ve Mengen Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, Başkan Altınok Öz'e çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Tanju Özcan, Kartal Belediyesi'nin insan odaklı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atilla Ateş Tanju Özcan Altınok Öz Gökçesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title