Haberler

CHP'li Vekil Ahmet Gümüş, Kolu Alçıda Oy Kullanmaya Gitti

Güncelleme:

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, 4 eski bakan ile ilgili yapılacak olan Yüce Divan oylaması için TBMM Genel Kuruluna kolu alçıda gitti.

Chp Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, 4 eski bakan ile ilgili yapılacak olan Yüce Divan oylaması için TBMM Genel Kuruluna kolu alçıda geldi.

TBMM Genel Kurulu'nda eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile ilgili Yüce Divan oylaması görüşmeleri sürüyor. Görüşmelere, geçtiğimiz 7 Ocak günü geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve sol omzu çıktığı için kol askısı takan ve sağ bileği kırık olduğu için alçıda olan CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş'de katıldı. Gümüş'e milletvekilleri geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

7 Ocak günü kaza geçirdiğini belirten Gümüş, 12 Ocak günü cerrahi operasyondan geçtiğini ve raporlu olmasına rağmen bugün oy kullanmak için buraya geldiğini söyledi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Ahmet Gümüş Ahmet Gümüş Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title