Haberler

CHP'li Vekil Gürer'den Duygusal Veda

1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den milletvekili adayı olmak için Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Ömer Fethi Gürer, genel seçimler sonrası vekil seçildikten sonra Kartal Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den milletvekili adayı olmak için Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Ömer Fethi Gürer, genel seçimler sonrası vekil seçildikten sonra Kartal Belediyesi'ne veda ziyaretinde bulundu. Burada bir konuşma yapan ı Ömer Fethi Gürer, belediye personeline yaptığı veda konuşmasında duygulandı.

1 Kasım Genel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den Niğde Milletvekili seçilen Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, belediye personeli vedalaşmak için öğle yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Öz, vekil Gürer'in Kartal Belediyesi'ne yaptığı hizmetlerden bahsederek, " Ömer Fethi Gürer sizlere veda edecek. Tabi bu veda gerçek bir veda değil sizlerin Ankara'daki temsilcisi olmaya devam edecek. Onun için duygularını sizlerle paylaşacak" dedi.

Başkan Öz ile çalışmanın kendisini bilgi ve birikim açısından olumlu etkilediğini ifade eden Gürer ise, "Benim Kartal için kendi adıma söylediğim bir söz var onu tekrarlarayarak başlamak istiyorum. Belediye Başkanımız Altınok Öz ile tanıştıktan sonra 5 yıl içinden ben kendimi bir üniversite daha bitirmiş sayıyorum. Çünkü çok şey öğrendiğim hem siyaseten hem de iş anlamında çok farklı bir kimlik ile çalıştım. Benim için örnek bir modeldir. Başkan Öz, huzurunuzda kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Kartal'a yapacağı çok şey olduğu gibi Türkiye'miz içinde belediyecilik anlamında bir model olmaya devam edecektir. Taşrayı ve Anadolu'yu gezdiğinizde göreceksiniz ki Kartal Belediyesi'nin yaptıkları herkesin örnek alacağı projelerden oluşuyor. Belediyeciliğin nasıl yapılacağı ve nasıl olması gerektiğini 5 yıl içindeki çalışmalarda birlikte olarak izlemenin mutluluğunu yaşıyorum"dedi.

"MÜCADELEM ÖNCE İNSAN İÇİN OLDU"

Kendisi için zor bir süreç başladığını ifade eden Gürer duygulanarak yaptığı konuşmada, " Zor bir süreç başlıyor benim için. Çünkü sorumluluk duygusuyla gerek Kartal'ın gerek Kadıköy'ün ve tabii ki bana oy veren sahip çıkan destek olan Niğde'mizin milletvekilliğini yapacağım. Bunun yanı sıra milletvekili olmadığım her il içinde koşturacağım. Önemli olan şu, önce insan kavramıyla yaşamıma başladım. Yaşamım boyunca yalnızca önce insan kavramına, emek yüceliğine inandım. Mücadelem önce insan için oldu. Bundan sonra ki süreçte de bu duygularla davranacağım. İnanıyorum ve biliyorum çok yetenekli değerlerimiz var. Allah herkese umduğunu ve düşündüğünü nasip etsin diyorum. Sizlerle geçen süreçte ben çok mutluydum. Biraz duygusal olarak yaklaşım içindeyim. Kırdığım üzdüğüm arkadaşlardan özür diliyorum ama inanıyorum hepinizle ayrı ayrı çok güzel dostluklarımız oldu. Bundan sonrada devam edecek. Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum"dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title