Haberler

CHP'li Vekil Adayları Yığılca'da

CHP Düzce Milletvekili adayları Yığılca ilçesinde seçmenle bir araya geldi.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, Zekeriya Yanmaz, İl başkanı Mustafa İzgin ve Kadın Kolları üyeleri Düzce'nin güzel ilçesi Yığılca'yı ziyaret ettiler. Yığılca'ya düzenlenen ziyarete Yığılca eski Belediye Başkanı Bünyamin Şahin ve CHP İlçe başkanı Zeynel Çamlı'da eşlik etti.

CHP teşkilatı ilçede Ziraat odası, Esnaf Kefalet kooperatifi ve Esnaf Sanatkarlar odasını ziyaret ettikten sonra kahve toplantısı yapan vekiller, muhtarlarla sohbet gerçekleştirdi.

Zafer Teber gerçekleşen ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda "'Farklı sosyal sınıfların, inançların, kültürlerin ve etnik kimliklerin yaşadığı ülkemizde demokrasiyi derinleştirmek, iç barışın ve gelişmenin ön koşuludur. Türkiye, her geçen gün yalnızlaşıyor. Mezhepçilik, maceraperestlik, kabadayılık tuzaklarına düşmüş olan dış politika, dost değil, düşmanlar yaratıyor. Türkiye bölgesinde bir istikrarsızlık kaynağı haline geliyor. Türkiye'nin sorunları derin, ama Türkiye çaresiz değil. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi var" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title