Haberler

CHP'li Vefa Salman: Bizim Kazandığımızın Tescilidir

Seçimlerin 1 Haziran'da yenileceği Yalova'da CHP'nin Başkan Adayı Vefa Salman, AK Parti İl Yönetimi'ndeki değişikliği değerlendirdi.

Seçimlerin 1 Haziran'da yenileceği Yalova'da CHP'nin Başkan Adayı Vefa Salman, AK Parti İl Yönetimi'ndeki değişikliği değerlendirdi. Salman, "Bu konu her ne kadar AK Parti'nin bir iç meselesi de olsa, seçimi kazandığımızın tescilidir" dedi.

Yazılı açıklama yapan CHP'li Vefa Salman, AK Parti İl Yönetimi'nde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. AK Parti Yönetimi'ndeki değişimin partinin kendi iç meselesi olduğunu belirten Salman, "Ben bu insanları Allah'a havale ettim. Allah'ın adaletine başından beri inandım, güvendim. 1 Haziran'da adalet yeniden tecelli edecektir. AK Parti'de yaşanan gelişmeler beni direkt ilgilendiren konular değil ama AK Parti İl Yönetimi'nin görevden alınması bizim kazandığımızın tescilidir. Ben bu şekilde yorumluyorum" dedi.

Yapılacak seçimlerde ilahi adaletin yeniden tecelli edeceğini savunan Salman, şöyle devam etti:

"Seçimleri iptal ettirdikleri gün hepsini Allah'a havale ettiğimi söylemiştim. Ben Allah'ın adaletine inanan bir insanım. AK Parti'deki bu görev değişiminde beni ilgilendiren kısım karşımdaki rakibin değişip, değişmeyeceği. Bu konuda da Yakup B. Koçal'ın istifa etmesinin sağlanıp aday değişikliğine gidileceği yönünde ciddi iddialar ortada dolaşıyor. Bunun olup olmayacağını bekleyip zaman içinde göreceğiz."

Basında yer alan anket çalışmalarında AK Parti'nin önde çıkmasıyla ilgili de konuşan Salman, "Geçen seçim öncesinde de yüzde 60- 70'lere kadar oy alacaktı Mustafa Pehlivan ve Yakup Koçal. Sandıktan çıkan halkın iradesini herkes gördü. Ben ankete değil sandıktan çıkan Yalovalılar'ın iradesine bakarım. Geçen gün anket çalışmaları yapılmış. Herhalde anket sonuçları yazdıkları gibi AK Parti'yi önde çıkardı ki AK Parti İl Yönetimi'ni görevden aldılar. Seçimi kaybetmişsin, adayının değişip değişmeyeceği bile belli değil. Mevcut adayının Belediyeyi nasıl yönettiği/yönetemediği ortaya çıkmış. İl Yönetimin görevden alınmış. Milletvekilin kent merkezini terk etmiş, ilçelerde geziyor. AKP oy oranını yükseltmiş, halkın ilgisinden sevgisinden sokakta bile yürüyemeyen Vefa Salman'ın oy oranı düşmüş. Sevsinler sizin anketinizi" dedi. - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakup Koçal Vefa Salman Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title