Haberler

CHP'li Üyeden Topbaş'a 11-Üs Daveti

CHP'li Meclis üyesi Mesut Kösedağı, İETT Faaliyet Raporu'nun görüşüldüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci'yi 11-ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattına davet etti.

CHP'li Meclis üyesi Mesut Kösedağı, İETT Faaliyet Raporu'nun görüşüldüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci'yi 11-ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattına davet etti.

Haber-Kamera Ezgi ÇAPA İstanbul DHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2015 yılı Nisan ayı oturumda İETT'nin Faaliyet Raporu görüşüldü. Oturumda söz alan Kadıköy'ün CHP'li Meclis Üyesi Mesut Kösedağı, toplu taşımadaki sorunların tespiti için öncelikle toplu taşıma kullanmak gerektiğini vurgulayarak, 'İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci en son ne zaman toplu taşıma kullanmıştır Her seferinde 'Toplu taşıma kullanın' çağrısı yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş en son ne zaman otobüse binmiştir diye sordu.

Otobüslerde yaşanan sıkıntıların parti ayrımı gözetmeksizin herkesi etkilediğini belirten Kösedağı, Topbaş ve Kahveci'yi 11-ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattına davet etti. Kösedağı çağrısını, 'Sayın Kadir Topbaş ve Mümin Kahveci'yi istedikleri gün ve saatte 11-ÜS(Üsküdar-Sultanbeyli) hattına arka kapıdan bindirmek istiyorum. Çünkü ön kapıdan binme şansımız olmuyor. Hep beraber binelim, sorunları bizzat görelim sözleriyle dile getirdi.

AK PARTİ'Lİ ARI KEŞKE ÖNCEKİ İKTİDARLAR DA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSAYDI

CHP'li Kösedağı'na yanıt vermek üzere kürsüye gelen AK Parti Grup Başkan Vekil Yardımcısı Ömer Lütfi Arı, 'Sabah işe gidiş saatleri gibi sıkıntıların yaşandığı saatler, İETT görevini yapmadığı için değil, problemin tabiatı icabıdır dedi. Arı, 'AK Parti olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz. Keşke bizden önceki iktidarlar da üzerlerine düşen görevin bir kısmını yapsalardı, problem bu kadar olmazdı diye konuştu.

İSTANBUL'UN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN PROJELERLE GELECEĞİZ

CHP'li ve AK Parti'li üyelerin konuşmalarının ardından oylanan İETT Faaliyet Raporu 134 kabul, 68 hayır, 2 geçersiz oyla kabul edildi. Teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye çıkan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, '2015 yılında da azimle çalışacağız. İstanbul'un hayatını daha çok kolaylaştıran, erişim süresini kısaltan innovatif projelerle karşınıza geleceğiz ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Sultanbeyli İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title